Ubisoft toont eerste in-game beelden van Avatar: Frontiers of Pandora

Nico De Greef-13 juni 2021 om 07:44

Al sinds 2017 weten we dat Ubisoft hard aan het werk is aan een open wereld-game die gebaseerd is op de meest succesvolle sciencefictionfilm aller tijden. Tot op heden was er nog maar weinig bekend over het project maar daar is zaterdagavond eindelijk verandering in gekomen. Tijdens de gamebeurs E3 heeft Ubisoft namelijk de eerste beelden van Avatar: Frontiers of Pandora getoond. Ook werd een korte omschrijving van het spel uitgebracht die ons meer wegwijs moet maken over het verhaal.

Zo weten we nu dat Frontiers of Pandora een first-person actie-avonturengame wordt dat zich af zal spelen in de Western Frontier, een nooit eerder gezien deel van Pandora. Als speler kruip je in de huid van één van de Na'vi en moet je Pandora beschermen tegen de bedreiging die de mensheid en hun machines vormen.

Hoewel de plot je misschien bekend in de oren klinkt, moet de game een losstaand avontuur worden waarin spelers op eigen houtje de adembenemende, maar doorgaans gevaarlijke wereld van Pandora kunnen verkennen en alles kunnen leren over de unieke fauna en flora die op de planeet leeft.

Avatar: Frontiers of Pandora wordt ontwikkeld door Ubisoft-studio Massive Entertainment en verschijnt ergens volgend jaar exclusief voor de nieuwe generatie consoles (PlayStation 5 en Xbox Series X/S) en PC.

1
2
3
4

Populaire game ‘Farmville’ verkocht voor recordbedrag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:35

De grootste en duurste overname van een game ooit, dat record staat op naam van de game ‘Farmville’. Take-Two Interactive, de holding achter de ‘Grand Theft Auto’-franchise, heeft de maker van ‘Farmville', Zynga, opgekocht voor een recordbedrag van 11,2 miljard euro!

‘FarmVille’ bestaat al sinds 2009 en was een populaire game waarin je een eigen boerderij moest beheren. Op zijn piek werd de game zelfs door 84 miljoen mensen per maand gespeeld via Facebook. Vanaf 2020 werd de game niet langer ondersteund.

Wat er nu met Zynga, de makers van ‘Farmville’ zal gebeuren, is nog niet geweten.

'Assassin’s Creed' komt naar de Nintendo Switch!

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 07:12

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want Ubisoft heeft aangekondigd dat een van de meest geliefde spellen ter wereld binnenkort naar de Nintendo Switch komt! Vanaf 17 februari kan je immers de hele Ezio-saga herbeleven in ‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ op je Nintendo Switch.

‘Assassin’s Creed: The Ezio Collection’ bevat de drie verhalen waarin we de legendarische assassijn Ezio Auditore volgen. Het gaat om Assassin's Creed II, Brotherhood en Revelations. Een paar jaar geleden kwam 'The Ezio Collection' al in een geremasterde versie uit voor PS4, maar de Nintendo Switch bleef nog uit. Tot nu...

Vanaf 17 februari neemt Ezio je dus mee op zijn avonturen. Een prijs is helaas nog niet bekend. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer