Zien: Disney deelt nieuwe beelden van 'The Santa Clauses'

Dieter Blarinckx-30 oktober 2022 om 07:53

Het is al even geweten dat Disney deze winter met een gloednieuwe serie komt in de 'The Santa Clause'-franchise. En daar is nu de nieuwe trailer van gedropt!

Tim Allen keert terug als de Kerstman in een nieuwe en magische Disney-serie die zal dienen als een vervolg op de drie populaire 'The Santa Clause'-films. De eerste film uit die franchise is ook al bijna 30 jaar oud!

In 'The Santa Clauses' krijgt Scott Calvin (Allen) het op zijn 65e fysiek steeds lastiger als Kerstman en ook zijn familie heeft dringend meer aandacht van hem nodig. En dus speelt hij met het idee om iemand anders het stokje over te laten nemen, maar dan moet hij wel eerst een waardige opvolger zien te vinden...

Uit de films keren verder ook Elizabeth Mitchell, Eric Lloyd en David Krumholtz terug, terwijl Kal Penn aan de cast werd toegevoegd.

Check hieronder de trailer en start met streamen vanaf 16 november!

Nieuwe reeks ‘The Idol’ met The Weeknd vanaf nu te zien

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:57

Goed nieuws voor iedereen die wanhopig op zoek is naar nieuw kijkvoer. De streamingsdiensten HBO Max en Streamz hebben deze week de veelbelovende serie ‘The Idol’ gelanceerd.

‘The Idol’ gaat over de aankomende popster Jocelyn en een zelfhulpgoeroe, die toevallig ook nachtclubeigenaar en sekteleider is.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lily-Rose (dochter van Johnny Depp) en The Weeknd. Ze worden in de cast vergezeld door Troye Sivan, Dan Levy, Suzanna Son, Moses Sumney, Rachel Sennot, Hari Nef, Mike Dean, Jane Adams, Eli Roth, Da’vine Joy Randolph, Ramsey Sound, Hank Azaria en Jenny Ruby Jane.

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Ontdek meer