Henry Cavill vervangen in nieuwe seizoen van 'The Witcher'

Dieter Blarinckx-30 oktober 2022 om 07:41

Goed (en slecht) nieuws voor de fans van de Netflix-serie ‘The Witcher’, want er is een vierde seizoen in de maak! Het slechte nieuws: hoofdrolspeler Henry Cavill draagt de fakkel over aan Liam Hemsworth.

Drie seizoenen lang was Henry Cavill te zien als Geralt of Rivia, de hoofdrol in de succesvolle Netflix-serie. Maar aangezien hij volop bezig is met de nieuwe ‘Superman’-film, heeft hij helaas geen tijd meer voor het nieuwe seizoen van ‘The Witcher’.

Maar no worries, er staat een waardige vervanger klaar: Liam Hemsworth, broer van Chris Hemsworth, zal dus de fakkel overpakken van Cavill.

"Henry Cavill is een ongelooflijke Geralt geweest en ik ben vereerd dat hij mij toestaat de zwaarden van de Witte Wolf op te pakken voor het volgende hoofdstuk van zijn avontuur", klinkt het in het persbericht.

Wanneer het vierde seizoen net te streamen zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Netflix verrast fans 'Bridgerton' met nieuwe beelden

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:18

Twee jaar. Dat is hoe lang fans al wachten op het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. Ze hebben flink wat geduld moeten hebben en om hen daarvoor rijkelijk te belonen, deelt Netflix nu gloednieuwe beelden van een scène tussen de personages die de hoofdrol spelen in het derde seizoen.

In het nieuwe seizoen staat het liefdesverhaal tussen Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) centraal. Iedereen weet inmiddels dat Penelope ook Lady Whistledown is, en ze wil een man vinden die haar ook in die rol accepteert. Ze doet verschillende pogingen op de vrijgezelle markt, maar komt uiteindelijk toch weer uit bij haar grote liefde Colin, die terug is gekomen van een grote reis.

Het derde seizoen wordt in twee delen van ieder van ieder vier afleveringen gesplitst. Het eerste deel verschijnt op 16 mei, het tweede deel een maandje later op 13 juni.

Netflix deelt nieuwe beelden 'Avatar: The Last Airbender'

Karen Luiken-16 februari 2024 om 08:09

Met nog een kleine week te gaan voor de langverwachte serie ‘Avatar: The Last Airbender’ verschijnt, deelt Netflix een nieuw opwarmertje voor fans. Er zijn extra beelden verschenen van de live action-remake van de gelijknamige animatiereeks.

‘Avatar: The Last Airbender’ gaat over Avatar en de vier evenementen Water, Aarde, Vuur en Lucht. Het verhaal draait om de jonge luchtmeester Aang, die gevangen komt te zitten in een ijsberg en honderd jaar later weer ontwaakt in een wereld die compleet veranderd is.

De reeks verschijnt op donderdag 22 december op Netflix en bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer