Kürt Rogiers verlengt contract bij ‘Familie’

Dieter Blarinckx-29 oktober 2022 om 08:40

Goed nieuws voor de fans van de Vlaamse acteur Kürt Rogiers, want hij heeft bekendgemaakt dat hij nog zeker de komende twee jaren te zien zal zijn in de VTM-soap ‘Familie’.

Sinds deze week is Lars terug te zien in de populaire VTM-soap ‘Familie’, na een afwezigheid van zo’n vier maanden.

In een interview met Het Laatste Nieuws vertelde hij over de comeback van Lars:

“Nee, ik ben niet jaloers om te zien hoe die mooie Koen Veronique inpikt”, lachte Kürt. Hij voegde er ook aan toe dat zijn comeback wel voor veel sensatie zal zorgen. Daarnaast maakte hij ook nog leuk nieuws bekend:

“Met de hand op het hart: ik blijf de komende 2 jaar fulltime bij ‘Familie’”.

Cute: Tom Felton haalt nieuwe puppy in huis

Dieter Blarinckx-30 november 2022 om 15:56

'Harry Potter'-ster Tom Felton heeft via instagram de nieuwste telg van de Felton-familie voorgesteld: de schattige puppy Forrest.

"Het doet mij veel plezier om jullie Forrest voor te stellen. Welkom bij de familie maatje xx", klinkt het bij post op zijn insta. Op de foto zien we de kleine en superschattige puppy Forrest.

Tom had al een hond in huis, Willow, maar die krijgt er vanaf nu dus een speelkameraadje bij!

Veel succes met de nieuwe puppy Tom!

Check de post hier:

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Ontdek meer