Nostalgische soundtrack van 'Zillion' nu te koop!

Dieter Blarinckx-29 oktober 2022 om 08:10

Sinds deze week kan je in de Vlaamse bioscopen gaan kijken naar de langverwachte sensatiefilm 'Zillion'. En de soundtrack, met nostalgische techno- en trance-beats, is nu te koop!

'Zillion' vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van de beruchte Antwerpse discotheek Zillion. Het verhaal speelt zich af eind jaren '90 en daar horen natuurlijk ook enkele nostalgische tracks bij.

Sinds gisteren kan je de officiële soundtrack volledig streamen via Apple Music of Spotify, of kan je 'm ook oldskool kopen.

Op de soundtrack herkennen we iconische muziek die gebruikt werd in de film, maar ook is er ruimte voorzien voor muziek die niet gebruikt werd, maar wel synoniem is voor de hoogdagen van de beruchte danstempel.

Hier kan je 'm alvast vinden in iTunes.

Billie Eilish komt met nieuwe tour naar Europa

Karen Luiken-30 april 2024 om 15:21

Goed en slecht nieuws voor fans van Billie Eilish. Het goede nieuws is dat de zangeres een nieuwe wereldtournee heeft aangekondigd. Het slechte nieuws is dat ze België helaas overslaat.

Volgende maand brengt Billie haar derde album ‘Hit Me Hard and Soft’ uit en om die plaat te promoten, gaat ze vanaf september op wereldtournee. Ze begint in Quebec en vliegt vervolgens door naar allerlei steden in Noord-Amerika en Australië, om vervolgens in april in Europa te arriveren. Daar bezoekt ze de steden Stockholm, Oslo, Kopenhagen, Hannover, Amsterdam, Berlijn, Keulen, Praag, Krakau, Wenen, Bologna, Parijs en Barcelona. De reis gaat in juli verder in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

België komt helaas niet aan de beurt, maar gelukkig geeft Billie wel drie (!) concerten in Amsterdam waar Belgische fans naartoe zouden kunnen. De data staan gepland voor 4, 5 en 7 mei 2025. Kaartjes hiervoor gaan vanaf vrijdag in de verkoop.

Rebel Wilson bevestigt komst vierde 'Pitch Perfect'

Karen Luiken-30 april 2024 om 15:15

De ‘Pitch Perfect’-franchise is nog niet voorbij. Actrice Rebel Wilson, die twaalf jaar geleden haar debuut maakte als Fat Amy, heeft laten weten dat de vierde film van de reeks in de maak is.

Rebel deed de onthullign maandagavond tijdens een toespraak in het London Palladium, waar ze was om haar nieuwe boek ‘Rebel Rising’ te promoten. “Ik zou heel graag een vierde ‘Pitch Perfect’ willen doen en ik geloof dat het script al in ontwikkeling is”, zei de actrice tegen haar publiek.

Rebel gaf nog geen details over het verhaal, maar ze deed wel een suggestie. “Ik denk dat ik met iemand zou moeten trouwen. Met Bumper misschien”, zo klonk het.

De eerste 'Pitch Perfect' verscheen in 2013 en kreeg twee jaar later een vervolg. De derde film verscheen zeven jaar geleden.

Ontdek meer