Nostalgische soundtrack van 'Zillion' nu te koop!

Dieter Blarinckx-29 oktober 2022 om 08:10

Sinds deze week kan je in de Vlaamse bioscopen gaan kijken naar de langverwachte sensatiefilm 'Zillion'. En de soundtrack, met nostalgische techno- en trance-beats, is nu te koop!

'Zillion' vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van de beruchte Antwerpse discotheek Zillion. Het verhaal speelt zich af eind jaren '90 en daar horen natuurlijk ook enkele nostalgische tracks bij.

Sinds gisteren kan je de officiële soundtrack volledig streamen via Apple Music of Spotify, of kan je 'm ook oldskool kopen.

Op de soundtrack herkennen we iconische muziek die gebruikt werd in de film, maar ook is er ruimte voorzien voor muziek die niet gebruikt werd, maar wel synoniem is voor de hoogdagen van de beruchte danstempel.

Hier kan je 'm alvast vinden in iTunes.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Hoofdcast live-action 'How To Train Your Dragon' bekend

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 20:42

Groot nieuws uit Hollywood, want er zijn eindelijk meer details bekendgemaakt rond de nieuwe live-action-versie van 'How To Train Your Dragon'. Zo weten we ondertussen welke twee acteurs in de huid zullen kruipen van Hiccup en Astrid.

Mason Thames en Nico Parker zullen de rollen van de geliefde 'How To Train Your Dragon'-personages Hiccup en Astrid spelen. Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt aan The Hollywood Reporter. Hiccup en Astrid zijn de twee hoofdpersonages van de franchise die uiteindelijk als een blok voor elkaar vallen.

De eerste ‘How To Train Your Dragon’ kwam al uit in 2010, de tweede in 2014 en de derde een paar jaar geleden, in 2019. Ze werden allemaal genomineerd voor een Oscar in de categorie beste animatiefilm. Dean DeBlois, de filmmaker die verantwoordelijk is voor de geanimeerde trilogie, zal ook deze nieuwe live-action-versie voor zijn rekening nemen.

Over het verhaal is nog maar bitter weinig bekend. Of het dus een direct vervolg of eerder prequel zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned guys!

'How To Train Your Dragon' staat voorlopig gepland voor een bioscooprelease op 14 maart 2025.

Ontdek meer