Meilandjes gaan wéér verhuizen

Karen Luiken-06 september 2021 om 05:52

Het lukt de Meilandjes maar niet om een definitieve woonplek te vinden. Na een aantal eerdere verhuizingen in een paar jaar tijd, hebben Martien en Erica nu besloten om wéér een nieuw huis te zoeken. Dat meldt De Telegraaf.

Het koppel kocht in april een villa van 2,7 miljoen euro in het Nederlandse plaatsje Noordwijk. Amper een half jaar nadat de twee de sleutel kregen, leveren ze 'm alweer in. Ze hebben hun woning te koop gezet voor bijna 3 miljoen euro en gaan op zoek naar iets nieuws.

Reden van de plannen? Martien en Erica zijn toe aan wat meer privacy. "Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan", aldus Martien. "We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan. Dit gaat weer in de verkoop."

Hoewel Martien en Erica zin hebben in het nieuwe avontuur, zien ze op tegen de verhuizing zelf. "Weer die verhuisstress", vervolgt Martien. "Maar daar komen we ook wel weer doorheen." Hij legt uit dat het nieuwe huis niet duurder is dan het huidige. "Het is zelfs goedkoper. Weet je, in Noordwijk hebben we het prima naar ons zin."

Ed Sheeran bouwt begraafplaats in eigen tuin

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:44

Ed Sheeran heeft wilde plannen. De zanger is niet alleen druk met het bouwen van een eigen kerk op zijn uitgestrekte landgoed in Suffolk, hij realiseert er ook meteen zijn eigen begraafplaats bij. Dat meldt The Sun.

De plannen voor de kerk liggen er al een tijdje. Ed wil het bouwwerk compleet maken met een toren, bankjes, altaar en glas-in-loodramen. Maar nu komt daar dus nog een extraatje bij. De ‘Shape of You’-zanger heeft een aanvraag ingediend voor een begraafplaats of graftombe. Die zal worden aangelegd onder zijn kerk en is straks toegankelijk via een luik.

Het landgoed in Suffolk, met de bijnaam Sheeranville, is maar liefst 4,4 miljoen euro waard. Er staan vijf huizen, inclusief een zwembad, boomhut met twee verdiepingen, een pub en voetbalveld.

Rapper Boef is vader geworden

Karen Luiken-13 januari 2022 om 17:01

Een verrassend nieuwtje uit de hoek van Boef. De Nederlandse rapper, die over het algemeen niet veel over zijn privéleven deelt, laat via Instagram weten dat hij vader is geworden.

Bij een foto van zichzelf en zijn kersverse baby schrijft Boef dat zijn kleine meid op 1 januari ter wereld is gekomen. Zowel moeder als dochter is gezond.

Heel veel meer details krijgen we niet en zullen we in de toekomst ook niet krijgen. Boef zegt namelijk dat dit de eerste en laatste post is die hij over zijn dochter plaatst.

“Ik wil dat zij in volledige anonimiteit kan opgroeien zodat zij zelf later de keuze kan maken of ze bekendheid wil of niet”, aldus de rapper.

Ontdek meer