Meilandjes gaan wéér verhuizen

Karen Luiken-06 september 2021 om 05:52

Het lukt de Meilandjes maar niet om een definitieve woonplek te vinden. Na een aantal eerdere verhuizingen in een paar jaar tijd, hebben Martien en Erica nu besloten om wéér een nieuw huis te zoeken. Dat meldt De Telegraaf.

Het koppel kocht in april een villa van 2,7 miljoen euro in het Nederlandse plaatsje Noordwijk. Amper een half jaar nadat de twee de sleutel kregen, leveren ze 'm alweer in. Ze hebben hun woning te koop gezet voor bijna 3 miljoen euro en gaan op zoek naar iets nieuws.

Reden van de plannen? Martien en Erica zijn toe aan wat meer privacy. "Dit huis is gewoon te druk, elke dag staan de mensen voor de deur en zelfs van het hek trekken sommigen zich niets aan", aldus Martien. "We blijven wel in Noordwijk. We hebben een huis gezien dat je van de weg niet kan zien, dus mét een oprijlaan. Dit gaat weer in de verkoop."

Hoewel Martien en Erica zin hebben in het nieuwe avontuur, zien ze op tegen de verhuizing zelf. "Weer die verhuisstress", vervolgt Martien. "Maar daar komen we ook wel weer doorheen." Hij legt uit dat het nieuwe huis niet duurder is dan het huidige. "Het is zelfs goedkoper. Weet je, in Noordwijk hebben we het prima naar ons zin."

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Temptations Demi weer gelukkig in de liefde

Karen Luiken-19 september 2021 om 12:42

Demi Rutting heeft een nieuw liefje. De brunette die twee jaar geleden met haar toenmalige vriend Sidney Bout meedeed aan ‘Temptation Island’, is samen met ene Daan Raijmakers. Via Instagram maakt ze haar rela official.

De ultieme relatietest (lees: Temptation Island) heeft in 2019 niet goed uitgepakt voor Demi en Sidney. Kort na het programma besloten ze een punt achter hun relatie te zetten. De perfecte match die zij niet voor elkaar leken te zijn, lijkt Demi nu wel te hebben gevonden bij haar nieuwe vriend. “Ik ben voor hem gevallen doordat ik op zo’n bizar goed en fijn niveau met hem kan communiceren”, zegt Demi tegen LoveReality. “Ik kan alles met hem bespreken en voel me in de zes maanden dat ik hem ken zo ontzettend op mijn gemak bij hem.”

De twee hebben elkaar leren kennen via Instagram. “Ik voel me heel erg tot hem aangetrokken”, vervolgt Demi. “Hij is heel erg bezig met mindset en gezondheid en dat is precies waar ik nu ook mee bezig ben. Het was niet de planning, maar we zijn heel spontaan naar elkaar toegegroeid en zijn nu echt samen.”

Ontdek meer