Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Blind Getrouwd'

Karen Luiken-29 oktober 2022 om 06:57

Wil jij dolgraag in het huwelijksbootje stappen maar lukt het jou niet om zelf de ware te vinden? Misschien dat een beetje hulp van een aantal experts kan helpen. Er wordt gezocht naar deelnemers voor een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. En ja: ook jij kan je aanmelden (mits je minimaal 25 jaar oud bent).

Dat het experiment van ‘Blind Getrouwd’ kan werken, bewijzen kandidaten uit voorgaande seizoenen. Winnie en Jonah zijn sinds het programma zielsgelukkig samen, net als Veerle en Nick én Evelien en Nicolas.

Wil jij in hun voetsporen treden? Dit is je kans. Na zeven seizoenen komt er binnenkort een achtste seizoen en daarvoor zijn nog nieuwe deelnemers nodig. Via een oproep gaat VTM op zoek. ‘Ben jij 25 jaar of ouder en heb jij de ware nog niet gevonden?’, klinkt het. ‘Wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door experten? Schrijf je dan nu in!’

Aanmelden kan via deze link.

Nieuwe actiefilm 'Twisters' breekt record

Karen Luiken-22 juli 2024 om 07:00

De nieuwe actiefilm ‘Twisters’ heeft een record verbroken. Het vervolg op ‘Twister’ uit 1996 heeft in de Verenigde Staten in het eerste weekend sinds de release 74,6 miljoen dollar opgehaald en pakt daarmee de beste opening voor een natuurrampfilm uit de geschiedenis. Dat meldt The Hollywood Reporter.

‘Twisters’ stoot met deze prestatie ‘The Day After Tomorrow’ van zijn troon. Die film, afkomstig uit 2004, bracht in het eerste weekend 68,4 miljoen dollar op en stond sindsdien op de eerste plek van natuurrampfilms met het beste openingsweekend.

‘Twisters’ gaat over een tornadojager en meteoroloog die na een verschrikkelijk avontuur van een paar jaar geleden, waarbij meerdere vrienden om het leven kwamen, wordt overgehaald om terug te keren naar Oklahoma om met een nieuw team en nieuwe technologieën op tornado’s te jagen. De hoofdrollen worden gespeeld door Daisy Edgar-Jones en Glen Powell.

Komst nieuwe 'Spider-Man'-film bevestigd

Karen Luiken-22 juli 2024 om 06:55

Het nieuws waarvan we hoopten dat het zou komen, is nu dan ook echt hier. Er is een nieuwe film over ‘Spider-Man’ in de maak. Producent Kevin Feige heeft in een gesprek met Gizmodo de komst van het project bevestigd.

“Producent Amy Pascal en ik werken eraan”, zegt Kevin Feige over de nieuwe film. “We hebben schrijvers die ons relatief snel een concept gaan leveren.”

Het gaat om de vierde ‘Spider-Man’ met Tom Holland in de hoofdrol. De laatste keer dat de acteur in de huid kroop van de superheld, was in ‘Spider-Man: No Way Home’, waar hij in 2021 samen met de voormalige ‘Spider-Man’-vertolkers Andrew Garfield en Tobey Maguire in te zien was.

Het is nog niet bekend wat de verhaallijn van de nieuwe film gaat worden en wanneer we het eindresultaat kunnen verwachten.

Ontdek meer