Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Blind Getrouwd'

Karen Luiken-29 oktober 2022 om 06:57

Wil jij dolgraag in het huwelijksbootje stappen maar lukt het jou niet om zelf de ware te vinden? Misschien dat een beetje hulp van een aantal experts kan helpen. Er wordt gezocht naar deelnemers voor een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. En ja: ook jij kan je aanmelden (mits je minimaal 25 jaar oud bent).

Dat het experiment van ‘Blind Getrouwd’ kan werken, bewijzen kandidaten uit voorgaande seizoenen. Winnie en Jonah zijn sinds het programma zielsgelukkig samen, net als Veerle en Nick én Evelien en Nicolas.

Wil jij in hun voetsporen treden? Dit is je kans. Na zeven seizoenen komt er binnenkort een achtste seizoen en daarvoor zijn nog nieuwe deelnemers nodig. Via een oproep gaat VTM op zoek. ‘Ben jij 25 jaar of ouder en heb jij de ware nog niet gevonden?’, klinkt het. ‘Wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door experten? Schrijf je dan nu in!’

Aanmelden kan via deze link.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Kim Van Oncen nu ook te horen op de radio

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 13:56- Foto:

VRT

De Vlaamse actrice Kim Van Oncen - vooral bekend van 'Dertigers' en 'De Verraders' - kan iets nieuws toevoegen aan haar CV: radiopresentatrice. Deze week presenteerde ze immers haar eerste radioprogramma op Radio 2.

Samen met Peter Van de Veire presenteert Kim Van Oncen iedere werkdag de ochtendshow 'Goeiemorgen Morgen' op Radio 2. En afgelopen maandag was haar vuurdoop.

Aan Het Laatste Nieuws vertelde ze eerder deze week dat ze 's avonds al gaat slapen tegen half 9, om dan de volle 7 uurtjes te kunnen genieten van wat rust en slaap. Maar die eerste show op maandag was een groot succes, al waren de nodige zenuwen natuurlijk aanwezig:

"Peter heeft gezweet, ik heb gezweet, iedereen vond het spannend. Technisch is zo’n show echt wel een huzarenstukje. Af en toe liep het daardoor mis, maar dat zijn dingen die wij zelf niet altijd in de hand hebben. Daarom kan ik dat best van mij afzetten. Het is heel nieuw, dus als het eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven.”

"Een radioshow moet zich wat zetten, en als alles loopt, valt de spanning weg. Nu merk ik dat het elke dag leuker wordt. Peter zei me: ‘Een tip dat ik zelf ooit kreeg was: ‘Als wij ons amuseren, dan amuseren de luisteraars zich thuis ook.’ En dat voel ik meer en meer.”

'Goeiemorgen Morgen' is iedere werkdag te horen in de ochtend op Radio 2!

Ontdek meer