Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Blind Getrouwd'

Karen Luiken-29 oktober 2022 om 06:57

Wil jij dolgraag in het huwelijksbootje stappen maar lukt het jou niet om zelf de ware te vinden? Misschien dat een beetje hulp van een aantal experts kan helpen. Er wordt gezocht naar deelnemers voor een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. En ja: ook jij kan je aanmelden (mits je minimaal 25 jaar oud bent).

Dat het experiment van ‘Blind Getrouwd’ kan werken, bewijzen kandidaten uit voorgaande seizoenen. Winnie en Jonah zijn sinds het programma zielsgelukkig samen, net als Veerle en Nick én Evelien en Nicolas.

Wil jij in hun voetsporen treden? Dit is je kans. Na zeven seizoenen komt er binnenkort een achtste seizoen en daarvoor zijn nog nieuwe deelnemers nodig. Via een oproep gaat VTM op zoek. ‘Ben jij 25 jaar of ouder en heb jij de ware nog niet gevonden?’, klinkt het. ‘Wil jij je op basis van de wetenschap laten matchen door experten? Schrijf je dan nu in!’

Aanmelden kan via deze link.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Ontdek meer