Finneas gewond door ongeluk met elektrische fiets

Karen Luiken-29 oktober 2022 om 06:30

Finneas, de broer van Billie Eilish, ligt in de lappenmand. Het muzikale talent laat in een post op Instagram weten dat hij door een val met zijn elektrische fiets een gebroken sleutelbeen heeft opgelopen.

Het ongeluk gebeurde afgelopen vrijdag. “Ik had het genoegen mijn elektrische fiets te laten crashen, over het stuur te vliegen, mijn sleutelbeen te breken en een breuk aan mijn rechterelleboog op te lopen”, aldus Finneas. “Ik moest geopereerd worden, maar voel me inmiddels geweldig.”

Finneas zal de komende tijd moeten herstellen, maar denkt wel dat hij in december weer met zijn zusje Billie Eilish op pad kan. “Hoe dwaas ik me ook voel na de val, mijn overheersende emotie is dankbaarheid. Ik droeg geen helm. Lesje geleerd. Ik ben heel blij dat ik er nog ben. Zorg goed voor jezelf, bedank je lichaam voor alles wat ze voor je doet.”

Dr. Phil stopt met talkshow

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:45- Foto:

Dr. Phil - CBS

Groot nieuws uit Hollywood, want de Amerikaanse psycholoog Phil McGraw, beter bekend als Dr. Phil, heeft aangekondigd dat hij na 21 jaar zal stoppen met zijn talkshow. Dat maakte de 72-jarige zopas zelf bekend.

In het spraakmakende programma ‘Dr. Phil’ ontving hij bijzondere en veelbesproken gasten die vaak grotere issues met elkaar hadden. Denk aan opstandige tieners, disfunctionele families en aan lager wal geraakte beroemdheden. McGraw adviseerde vooral mensen die problemen hadden, vaak op gebieden als financiën, gewicht, gezinssituaties, verslavingen en huwelijksproblemen.

"Met deze show hebben we duizenden gasten en miljoenen kijkers geholpen met allerlei problemen. Maar er is nog zoveel meer dat ik wil doen”, klinkt het bij Dr. Phil in een verklaring die hij publiek maakte aan de Amerikaanse pers.

De laatste aflevering van de populaire talkshow zal later dit jaar te zien zijn.

Rupert Grint hoopt op tv-show over 'Harry Potter'

Karen Luiken-01 februari 2023 om 06:35

Rupert Grint zou het geweldig vinden als de ‘Harry Potter’-franchise een reboot zou krijgen. Niet in de vorm van een film, maar een televisieserie. Dat heeft hij gezegd in een interview met GQ Magazine.

“Ik zou graag zien dat ‘Harry Potter’ wordt omgevormd tot een tv-show”, aldus de acteur die jarenlang Ron Wemel speelde in de acht verschillende ‘Harry Potter’-films. “Ik denk echt dat het zou werken.”

Rupert weet naar eigen zeggen zeker dat de films hoe dan ook in een nieuw jasje worden gestoken. Alleen dan wel zonder hem. “Ik denk dat ik het stokje door zou moeten geven en iemand anders Ron moet laten spelen.” Dat is raar, zegt hij, want hij is erg beschermend over zijn personage. “Ik kon me heel gemakkelijk in hem verplaatsen en toen werd ik uitgekozen om hem tot leven te wekken. Het is moeilijk om dat los te maken, maar tegelijkertijd ook heel leuk.”

Ontdek meer