Finneas gewond door ongeluk met elektrische fiets

Karen Luiken-29 oktober 2022 om 06:30

Finneas, de broer van Billie Eilish, ligt in de lappenmand. Het muzikale talent laat in een post op Instagram weten dat hij door een val met zijn elektrische fiets een gebroken sleutelbeen heeft opgelopen.

Het ongeluk gebeurde afgelopen vrijdag. “Ik had het genoegen mijn elektrische fiets te laten crashen, over het stuur te vliegen, mijn sleutelbeen te breken en een breuk aan mijn rechterelleboog op te lopen”, aldus Finneas. “Ik moest geopereerd worden, maar voel me inmiddels geweldig.”

Finneas zal de komende tijd moeten herstellen, maar denkt wel dat hij in december weer met zijn zusje Billie Eilish op pad kan. “Hoe dwaas ik me ook voel na de val, mijn overheersende emotie is dankbaarheid. Ik droeg geen helm. Lesje geleerd. Ik ben heel blij dat ik er nog ben. Zorg goed voor jezelf, bedank je lichaam voor alles wat ze voor je doet.”

Doet Jojo Siwa binnenkort mee aan het Eurovisiesongfestival?

Chelsy Vanlerberghe-03 september 2024 om 08:22

In een verrassende maar ergens ook logische wending heeft TikTokker en zangeres Jojo Siwa onthuld dat ze in gesprek is met de Eurovisie-organisatie om misschien Polen te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2025 in Zwitserland.

In een GRWM TikTok vertelde de voormalige 'Dance Moms'-ster dat ze zich klaarmaakte voor een vlucht naar Polen.

“Lang verhaal kort, mijn nummer ‘Yesterday’s Tomorrow’s Today’ is de afgelopen weken enorm populair geworden in Polen", begon de voormalig kindster de video. “En grappig genoeg ben ik eigenlijk Pools. Dat is een groot deel van mijn familie, van mijn afkomst."

Ze vertelde verder dat ze samen met haar moeder naar Polen zou vliegen, en dat ze superblij was om daar te zijn zonder echte verplichtingen.Maar ze liet doorschemeren dat ze binnenkort weer terug moet, en dan wél wat verplichtingen heeft – waaronder misschien ook iets wat met het Songfestival te maken heeft.

“Iemand vroeg of ik mee zou doen aan het Eurovisiesongfestival omdat mijn nummer in Polen viraal ging. Ik reageerde eerst voor de grap met ‘Ja’, maar nu is het opeens serieus geworden", legde ze uit. "Eurovisie is geïnteresseerd. We praten nu met de mensen in Polen, want elk land kiest in principe zelf wie hen op het Songfestival vertegenwoordigt. We zijn volop in gesprek, maar er komt natuurlijk een hoop bij kijken en er moet veel geregeld worden."

Siwa gaf aan dat één groot obstakel haar deelname in de weg zou kunnen staan: ze heeft al een project gepland dat rond dezelfde tijd als het Eurovisiesongfestival plaatsvindt.

“Ik zou misschien beide kunnen laten werken als Polen me echt wil. Als Polen wil dat ik hen vertegenwoordig, dan ben ik er. Ik maak het hoe dan ook mogelijk, 1000 procent,” beloofde ze. "“Ik heb al een idee voor een nummer dat ik sowieso zou doen. Ik kan niet wachten.”

Wie weet!

Anya Taylor-Joy wil Elsa spelen in eventuele live action 'Frozen'

Karen Luiken-03 september 2024 om 07:52

Mocht er ooit een live action-versie van ‘Frozen’ komen, dan staat Anya Taylor-Joy vooraan voor de rol van Elsa. De actrice heeft in Vogue Hong Kong duidelijk gemaakt dat ze dolgraag in de huid zou willen kruipen van het hoofdpersonage.

“Het zou heel leuk zijn om ijs uit je hand te kunnen schieten”, aldus Anya Taylor-Joy. “En je zou de favoriet zijn op elk kinderfeestje. Al mijn broers en zussen hebben nu kinderen, dus ik zou het geweldig vinden als ze konden zeggen dat hun tante Elsa is. Dat zou echt cool zijn.”

Bovendien lijkt het de actrice erg leuk om een musical-achtig project te doen. Zoals ‘Frozen’ dus. “Ik zou dolgraag een musical willen doen, want ik ben een beetje verslaafd aan hard werken. Ik vind het leuk om een onmogelijke berg te beklimmen. Het idee om tegelijkertijd te kunnen zingen, dansen en acteren, lijkt me heel leuk.”

Of de wens van Anya Taylor-Joy in vervulling gaat, is nog maar de vraag. Hoewel fans al jaren smeken om een live action-versie van 'Frozen', is de komst ervan tot op de dag van vandaag nog niet bevestigd.

Ontdek meer