Opnames Vlaamse 'Harry Potter'-fanfilm gestart!

Dieter Blarinckx-28 oktober 2022 om 08:08

Lumos Maxima!

Potterheads, dit is héél leuk en magisch nieuws om het weekend mee te starten! De opnames van de Vlaamse 'Harry Potter'-fanfilm zijn namelijk gestart!

Zo'n dikke week geleden brachten we jullie het leuke nieuws dat er een Vlaamse fanfilm van 'Harry Potter' in de maak is. 'Harry Potter and the Curse of Sancta Moris', zo zal de fanfilm heten, ging nog op zoek naar figuranten. En het lijkt erop dat ze die ook gevonden hebben!

Via hun officiële kanalen werd deze ochtend immers aangekondigd dat de opnames vandaag starten. Wanneer (en waar) we de fanfilm net kunnen checken, is helaas nog niet geweten.

Dus stay tuned voor magische updates!

Lumos Nox!

Derde 'Now You See Me'-film in de maak.

Dieter Blarinckx-01 april 2023 om 15:39

Leuk nieuws voor de fans van de 'Now You See Me'-films, want er is eindelijk meer nieuws bekendgemaakt over het langverwachte en mogelijks derde deel in de reeks.

Al sinds de release van de tweede film in 2016 gaan er roddels de ronde over een derde deel, maar nooit werd er iets echt bevestigd. Tot nu, althans als we de laatste geruchten mogen geloven.

Bronnen binnen Lionsgate, de filmverdeler van de succesvolle franchise, bevestigen dat er nu een nieuwe regisseur werd aangesteld. Het zou gaan om niemand minder dan Ruben Fleischer. Hem ken je waarschijnlijk wel van de twee ‘Zombieland’-films, maar ook ‘Venom’ en ‘Uncharted’.

Wanneer we de derde film net mogen verwachten, is momenteel nog niet geweten. Dus stay tuned!

Groot nieuws over nieuwe 'Captain America'-film

Dieter Blarinckx-31 maart 2023 om 12:52

Marvelfanaten, opgelet! Want er is een belangrijke update gedeeld rond de aankomende nieuwe ‘Captain America’-film, ‘New World Order’. Niemand minder dan actrice Liv Tyler zal immers terug te zien zijn in de rol van Betty Ross!

De opnames voor de vierde ‘Captain America’-film zijn een klein maandje geleden gestart, en nu werd er groot nieuws bekendgemaakt. Liv Tyler keert terug als Betty Ross, de dochter van generaal Thaddeus Ross. Zij was voor het eerst te zien in ‘The Incredible Hulk’ uit 2008.

In die film werd Thaddeus "Thunderbolt" Ross nog gespeeld door de overleden acteur William Hurt, maar zijn rol zal voortaan vertolkt worden door niemand minder dan Harrison Ford.

‘Captain America: New World Order’ staat gepland voor een bioscooprelease in mei 2024!

Ontdek meer