Nieuwe beelden van 'Black Panther: Wakanda Forever' gedeeld

Karen Luiken-28 oktober 2022 om 06:42

Het is een geweldige dag voor fans van ‘Black Panther’. Er is vandaag niet alleen een nieuwe single van Rihanna gedropt die in de film te horen zal zijn, Marvel deelt ook nog eens extra beelden van de film.

Fans kijken al maanden reikhalzend uit naar de datum van 9 november, dé dag waarop ‘Black Panther: Wakanda Forever’ eindelijk naar het grote scherm komt. In het vervolg op de eerste film uit 2018 moeten koningin Ramonda, M’Baku, Okoye, Dora Milaje en Shuri er keihard voor vechten om hun natie te beschermen nu koning T’Challa is overleden. Terwijl de Wakandianen ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken, met hulp van War Dog Nakia en Everett Ross, om een nieuwe weg te banen naar het koninkrijk Wakanda.

Chadwick Boseman, de hoofdrolspeler uit de originele film, zal helaas niet in het vervolg te zien zijn. Hij overleed in 2020 aan de gevolgen van kanker. Hij wordt op een speciale en eervolle manier geëerd in de nieuwe film.

Eerste ‘Avatar’ staat terug op Disney+

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 14:51

Nog een dikke twee weken en dan kan je in de bioscoop gaan kijken naar de langverwachte tweede ‘Avatar’-film. En om mensen al warm te maken voor deze release, heeft Disney de eerste ‘Avatar’ terug op Disney+ gezet.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt zich 14 jaar na de gebeurtenissen uit het eerste deel af, en er is een hoop veranderd voor Jake en Neytiri. Zij hebben ondertussen hun plekje hebben gevonden in het regenwoud van Pandora dat ze thuis kunnen noemen. De twee hebben samen drie Na'vi kinderen en een geadopteerd vierde mensenkind genaamd Spider. Jake en Neytiri doen er alles aan om dit gezin bij elkaar te houden, maar wanneer ze opnieuw bedreigd worden door RDA-mijnwerkers zijn ze gedwongen hun thuis te verlaten. Zo komen ze terecht in een geheel andere omgeving bij een rif, waar de Metkayina clan woont. Deze omgeving komt echter niet zonder gevaar, zeker niet wanneer blijkt dat het gezin van Jake en Neytiri zich bevindt in een cultuur die ze niet kennen.

De eerste ‘Avatar’-film werd nu door Disney terug online beschikbaar gemaakt via Disney+. Zo willen ze mensen de kans geven om zich helemaal voor te bereiden op deel twee.

‘Avatar: The Way of Water’ speelt vanaf 14 december in de Belgische bioscopen. Check hieronder de trailer:

Horrorfilm 'Bambi: The Reckoning' in de maak

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 09:27

Enkele maanden geleden werd bekendgemaakt dat er een horrorfilm in de maak was rond het populaire figuurtje Winnie the Pooh. En nu is er een andere Disneyfilm die ook een horrorversie krijgt: Bambi.

Het team achter ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ zou volgens de Amerikaanse media ook al volop bezig zijn met een horrorfilm rond het geliefde hertje Bambi, ‘Bambi: The Reckoning’.

“Bambi wil wraak nemen op de moord van zijn moeder en ruimt iedereen uit de weg die z'n plan dwarsboomt. Het wordt een erg duistere hervertelling van het lieflijke verhaal dat iedereen kent. Bambi wordt een gemene moordmachine”, klinkt het bij de producers van de film.

Naast ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’ (die trouwens volgend jaar in de cinema verschijnt) en deze ‘Bambi: The Reckoning’, zouden ze ook al plannen hebben voor een nieuwe horrorversie van ‘Peter Pan’.

Check hieronder de trailer van ‘Winnie the Pooh: Blood and Honey’:

Ontdek meer