Nieuwe beelden van 'Black Panther: Wakanda Forever' gedeeld

Karen Luiken-28 oktober 2022 om 06:42

Het is een geweldige dag voor fans van ‘Black Panther’. Er is vandaag niet alleen een nieuwe single van Rihanna gedropt die in de film te horen zal zijn, Marvel deelt ook nog eens extra beelden van de film.

Fans kijken al maanden reikhalzend uit naar de datum van 9 november, dé dag waarop ‘Black Panther: Wakanda Forever’ eindelijk naar het grote scherm komt. In het vervolg op de eerste film uit 2018 moeten koningin Ramonda, M’Baku, Okoye, Dora Milaje en Shuri er keihard voor vechten om hun natie te beschermen nu koning T’Challa is overleden. Terwijl de Wakandianen ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken, met hulp van War Dog Nakia en Everett Ross, om een nieuwe weg te banen naar het koninkrijk Wakanda.

Chadwick Boseman, de hoofdrolspeler uit de originele film, zal helaas niet in het vervolg te zien zijn. Hij overleed in 2020 aan de gevolgen van kanker. Hij wordt op een speciale en eervolle manier geëerd in de nieuwe film.

WIN: duotickets voor de horror/komedie 'It's A Wonderful Knife'

Simon Smetryns-06 december 2023 om 16:11

December, dat is cadeautjesmaand. Ook bij TAGMAG!

Hier maak je kans op een avond vol spanning (en een vleugje humor)! We geven namelijk 25 duotickets weg voor de avant-première van 'It's A Wonderful Knife' op 16/12 in Snow Valley, Peer.

Winnie Carruthers staat opnieuw voor een moeilijke uitdaging: samen met het buitenbeentje van de stad moet ze de psychotische moordenaar in Angel Falls weten te identificeren...

Mis deze avant-première niet! Vul snel het formulier in en maak kans op een duoticket voor deze bloedstollende film.

'It's A Wonderful Knife' komt officieel uit op 20/12. Wie weet kan je hem via ons al eerder en als eerste zien!

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer