Nieuwe single Rihanna valt meteen in de smaak

Karen Luiken-28 oktober 2022 om 06:27

Rihanna heeft voor het eerst in jaren weer nieuwe muziek uitgebracht. Haar kersverse liedje ‘Lift Me Up’ is sinds een paar uur te beluisteren en valt nu al in de smaak bij fans.

De single is gemaakt voor de langverwachte film ‘Black Panther: Wakanda Forever’, die op 9 november gelanceerd wordt. Eerder deze week maakte Rihanna al bekend het liedje uit te brengen. Vandaag is het dan eindelijk zover.

“Hebben meer mensen dit nummer op repeat staan?”, zo klinkt het in een reactie op social media. “Ze is eindelijk terug”, zegt een ander. En een derde enthousiasteling: “Welkom terug queen.”

De laatste keer dat Rihanna muziek uitbracht was vijf jaar geleden. Toen kwam ze met het liedje ‘Lemon'. Haar laatste studioalbum dateert alweer van zes jaar terug.

Romina en Jan verwelkomen eerste kindje!

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 10:10

Er is weer een nieuwe ‘Boer Zkt Vrouw’-baby ter wereld gebracht want Jan en Romina zijn de trotse ouders geworden van zoontje Dré. Dat werd zopas bekendgemaakt via instagram.

De twee leerden elkaar kennen in 2018 door het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw: De Wereld Ron’. Jan woonde toen in Australië. Inmiddels is hij echter voor Romina weer naar België verhuisd.

In juni maakten de love birds bekend dat er een eerste kindje op komst was. En nu is het zover: eerder deze week moest Romina bevallen en bracht ze zoontje Dré ter wereld.

"Al ons later is met jou", schrijft Romina bij de prachtige post op insta.

Proficiat Jan & Romina!

K-pop-ster Kris Wu gaat 13 jaar de cel in

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 09:57

De Chinees-Canadese zanger en acteur Kris Wu gaat dertien jaar de cel in. Hij werd zopas veroordeeld nadat hij schuldig bevonden werd aan verkrachting. Hij zal die straf uitzitten in een gevangenis in China, maar zal na zijn straf het land moeten verlaten.

De 32-jarige Kris Wu, die vooral bekend werd met zijn Chinees-Zuid-Koreaanse band EXO, werd in Peking veroordeeld tot elf jaar en zes maanden gevangenisstraf voor verkrachting. Daarnaast kreeg hij nog eens twintig maanden cel voor “het aanzetten tot promiscuïteit”.

Hij vliegt de cel in nadat hij beschuldigd werd van verkrachting van een minderjarig meisje. Wu zelf ontkende alle feiten, maar vliegt nu dus toch de gevangenis is. In totaal werd hij schuldig bevonden aan het “verkrachten van drie slachtoffers die dronken zouden zijn geweest en zich niet konden verzetten”, klinkt het bij de rechtbank van Peking.

Ontdek meer