Nieuwe single Rihanna valt meteen in de smaak

Karen Luiken-28 oktober 2022 om 06:27

Rihanna heeft voor het eerst in jaren weer nieuwe muziek uitgebracht. Haar kersverse liedje ‘Lift Me Up’ is sinds een paar uur te beluisteren en valt nu al in de smaak bij fans.

De single is gemaakt voor de langverwachte film ‘Black Panther: Wakanda Forever’, die op 9 november gelanceerd wordt. Eerder deze week maakte Rihanna al bekend het liedje uit te brengen. Vandaag is het dan eindelijk zover.

“Hebben meer mensen dit nummer op repeat staan?”, zo klinkt het in een reactie op social media. “Ze is eindelijk terug”, zegt een ander. En een derde enthousiasteling: “Welkom terug queen.”

De laatste keer dat Rihanna muziek uitbracht was vijf jaar geleden. Toen kwam ze met het liedje ‘Lemon'. Haar laatste studioalbum dateert alweer van zes jaar terug.

Zien: Pommelien dropt teaser van nieuwe single

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 14:12

De Vlaamse actrice en zangeres Pommelien Thijs is momenteel niet weg te denken uit de Vlaamse hitlijsten met haar oorwurm ‘Zilver’, maar via sociale media heeft ze ons toch al een teaser gegeven van haar nieuwste single ‘Hypothetisch’!

Op haar insta postte Pommelien een video waarin ze ons al een klein voorsmaakje geeft van ‘Hypothetisch’, haar gloednieuwe single. Die nieuwe song zal vanaf 30 maart overal te vinden zijn, en kan je ‘m alvast presaven!

Check de teaser van de single hieronder en meer info over hoe je ‘m kan presaven kan je hier vinden.

Babynieuws: Jolien Roets is bevallen!

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 10:05

Leuk babynieuws uit de Vlaamse showbizz want Q-dj Jolien Roets en haar vriend Hakim Chatar hebben via sociale media de geboorte van hun dochtertje aangekondigd!

“Deze diva heeft haar spectaculaire entree zeker niet gemist”, klinkt het op de socials van Jolien. Het zusje van Idris kreeg de naam Mina Lamia en werd geboren op 14 maart.

“Ze is duidelijk born ready om broer Idris Mehdi’s en ons leven helemaal op stelten te zetten”, klinkt het bij Jolien.

Hakim en Jolien hebben samen al een zoontje, Idris, die in april 2 jaar wordt.

Proficiat!

Ontdek meer