Martin Garrix opnieuw beste dj ter wereld

Karen Luiken-28 oktober 2022 om 06:18

Martin Garrix is wederom gekroond tot beste dj van de wereld. De Nederlandse artiest heeft de toppositie bereikt in de DJ Mag Top 100. “Crazy”, zegt hij in een reactie.

Het is al de vierde keer dat Martin Garrix de eerste plek in de lijst van het Britse tijdschrift DJ Mag bereikt. In 2016, 2017 en 2018 werd hij ook al uitgeroepen tot de meest populaire dj ter wereld. In 2019 ging die eer naar Dimitri Vegas & Like Mike en de afgelopen twee jaar was het de beurt aan David Guetta.

De tweede plek dit jaar is voor David Guetta en de derde voor Dimitri Vegas & Like Mike. De top 5 wordt aangevuld door Alok en Armin van Buuren.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Lewis Capaldi cancelt shows vanwege gezondheid

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:34- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi gaat de komende tijd meer rust nemen. De zanger laat via Instagram weten dat hij een aantal shows moet cancelen omdat hij kampt met mentale klachten.

Het gaat om de optredens die gepland stonden tot 24 juni. Op die dag staat hij op het podium van Glastonbury, een optreden dat hij graag door wil laten gaan. “De afgelopen maanden zijn zowel mentaal als fysiek heel zwaar geweest”, aldus Lewis. “Ik ben sinds kerst al niet meer thuis geweest en dat eist nu zijn tol.”

Lewis gaat tijd voor zichzelf nemen en hoopt er weer klaar voor te zijn op Glastonbury. “Ik heb deze drie weken nodig om weer Lewis ut Glasgow te worden, om tijd thuis door te brengen en dingen met familie en vrienden te doen. Ik hoop dat iedereen dat begrijpt.”

Ontdek meer