Martin Garrix opnieuw beste dj ter wereld

Karen Luiken-28 oktober 2022 om 06:18

Martin Garrix is wederom gekroond tot beste dj van de wereld. De Nederlandse artiest heeft de toppositie bereikt in de DJ Mag Top 100. “Crazy”, zegt hij in een reactie.

Het is al de vierde keer dat Martin Garrix de eerste plek in de lijst van het Britse tijdschrift DJ Mag bereikt. In 2016, 2017 en 2018 werd hij ook al uitgeroepen tot de meest populaire dj ter wereld. In 2019 ging die eer naar Dimitri Vegas & Like Mike en de afgelopen twee jaar was het de beurt aan David Guetta.

De tweede plek dit jaar is voor David Guetta en de derde voor Dimitri Vegas & Like Mike. De top 5 wordt aangevuld door Alok en Armin van Buuren.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer