Win een Red Bull Winter Edition-pakket!

Joyce Vander Auwera-28 oktober 2022 om 08:30

Red Bull heeft een nieuwe wintersmaak, namelijk granaatappel. YUM! Wil je het graag eens proeven? Dat kan! Samen met Red Bull geven wij twintig Winter Edition-pakketten weg!

Dit is een leuke package om te delen met één van je vrienden en er zit ook een leuke Red Bull goodie in. Ben je benieuwd? Vul onderstaand formulier in en waag je kans. Good luck!

GAIA lanceert unieke T-shirts en jij kan er één winnen!

Maxine Decaluwé-20 maart 2023 om 12:45

GAIA viert zijn 30ste verjaardag en dat laat de dierenrechtenorganisatie niet zomaar voorbijgaan. Samen met designer Steven Spillebeen (allereerste winnaar van ‘Big Brother’), brengt GAIA een unieke shirt-collectie uit. T-shirts waarin je niet alleen schittert, maar ook nog eens de dieren steunt. Hoe geweldig is dat?!

De T-shirts zijn gemaakt van 100% duurzame materialen en zijn dus volledig vegan proof. Rebel produceert de collectie met biologisch katoen en polyester dat uit gerecycleerde flessen is gewonnen. En jawel, zelfs de inkt is volledig vegan certified!

Om de lancering van de unieke collectie te vieren, geeft GAIA enkele T-shirts weg. Deelnemen doe je door de vraag in het onderstaande formulier te beantwoorden. That’s it!

Ook helemaal weg van de collectie en wil je er zelf één kopen of weggeven als verrassing? Neem dan zeker een kijkje op de webshop van GAIA. Zo verspreid je samen met hen het bewustzijn voor een betere wereld.

TAGMAG & Poliakov hosten een exclusieve preparty bij jou op kot!

Nezir Yikik-13 maart 2023 om 15:07

Ook altijd al een epische preparty willen organiseren met alles erop en eraan? Say no more, want Poliakov & TAGMAG hosten samen met Insider Clémentine Caron en Martijn Spaepen twee exclusieve preparties bij jou thuis of op kot. Zo zet jij je avondje uit met vrienden stijlvol in!

Er is meer, want naast de preparties geven we samen met Poliakov ook 20 geweldige ‘Ultimate Ears Boom 3'-speakers weg, om elke week je eigen preparty te knallen.

Beantwoord de onderstaande vraag en vergeet zeker niet om je Instagram of TikTok handle mee te sturen.

De winnaars van de preparties (donderdag 23/03 en donderdag 30/03) én de speakers worden door TAGMAG persoonlijk op de hoogte gebracht. Wacht niet te lang, want op 16/03 om stipt 17u loopt de wedstrijd af.

Ontdek meer