Rita Ora en haar man hosten MTV EMA's

Karen Luiken-27 oktober 2022 om 06:08

De MTV EMA’s worden dit jaar gepresenteerd door Rita Ora en haar man Taika Waititi. Dat laat MTV weten, die de awards op zondag 13 november live uitreikt vanuit het Duitse Düsseldorf.

“We zijn verheugd om de MTV EMA’s van dit jaar te mogen hosten en de beste muzikanten en optredens ter wereld te eren”, zeggen Rita en Taika in een reactie. “We kijken ernaar uit om de avond te delen met al deze getalenteerde artiesten.”

Rita voegt daar nog aan toe dat ze het extra bijzonder vindt dat ze deze job samen met haar man mag doen. “Het podium delen met Taika maakt het nog specialer. Leuke verrassingen, fantastische mode, comedy en vooral geweldige muziek: we hebben het dit jaar allemaal op de EMA’s. We kunnen niet wachten tot het publiek deze momenten met ons deelt.”

Voor Rita is het niet de eerste keer dat ze de EMA’s host; in 2017 deed ze dat ook al. Toen werd ze verschillende keren genomineerd en ging ze ervandoor met de ‘Power of Music Award’.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer