Rita Ora en haar man hosten MTV EMA's

Karen Luiken-27 oktober 2022 om 06:08

De MTV EMA’s worden dit jaar gepresenteerd door Rita Ora en haar man Taika Waititi. Dat laat MTV weten, die de awards op zondag 13 november live uitreikt vanuit het Duitse Düsseldorf.

“We zijn verheugd om de MTV EMA’s van dit jaar te mogen hosten en de beste muzikanten en optredens ter wereld te eren”, zeggen Rita en Taika in een reactie. “We kijken ernaar uit om de avond te delen met al deze getalenteerde artiesten.”

Rita voegt daar nog aan toe dat ze het extra bijzonder vindt dat ze deze job samen met haar man mag doen. “Het podium delen met Taika maakt het nog specialer. Leuke verrassingen, fantastische mode, comedy en vooral geweldige muziek: we hebben het dit jaar allemaal op de EMA’s. We kunnen niet wachten tot het publiek deze momenten met ons deelt.”

Voor Rita is het niet de eerste keer dat ze de EMA’s host; in 2017 deed ze dat ook al. Toen werd ze verschillende keren genomineerd en ging ze ervandoor met de ‘Power of Music Award’.

Nieuw seizoen 'Mocro Maffia' vanaf morgen op Streamz

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:44

‘Mocro Maffia’ keert eindelijk terug met een nieuw seizoen. Vanaf morgen is er elke week een nieuwe aflevering te zien via Streamz.

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was. Nadat Paus heeft besloten om Nederland te verlaten, ript Tatta zijn 2000 kilo coke uit Antwerpen. Samira, de zus van Paus, blijft in Nederland met lege handen achter. Als plaatsvervanger van haar broer moet ze omgaan met alle consequenties die voortkomen uit de diefstal. En als nieuwkomer maakt dit haar extra afhankelijk van haar rechterhand Tonnano, die uit wraak op Tatta jaagt.

Wat het allemaal nog veel erger maakt, is dat Samira’s ex-man Taxi is overgelopen naar justitie en aan een kroongetuigedeal werkt. Daarmee gooit hij olie op het vuur in het gevecht dat officier van justitie Gerben van Jaren voert tegen de organisatie van Paus. Taxi voedt Van Jaren met inzichten en bekentenissen, die weleens het einde van Paus’ organisatie kunnen betekenen. ​

Bekijk hier de volledige trailer van het nieuwe seizoen.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer