Sausage Party krijgt eigen serie op Amazon Prime

Nico De Greef-26 oktober 2022 om 19:12- Foto:

Columbia Pictures

De raunchy animatiefilm afkomstig uit het brein van onder andere Seth Rogen en Evan Goldberg wordt omgetoverd tot een serie.

Sausage Party, een komische animatiefilm gericht op volwassenen waarin een pratende worst genaamd Frank samen met zijn vrienden uit de supermarkt erop uit trekt in de onbekende mensenwereld (en aan een food-orgie deelneemt), wordt omgetoverd tot een serie.

De nieuwe reeks, die de titel Sausage Party: Foodtopia heeft gekregen, moet te zien zijn vanaf 2024 op Amazon Prime en is momenteel volop in de ontwikkeling. Bekende acteurs zoals Seth Rogen, Kristen Wiig en Michael Cera die hun stem leenden aan de film zullen wederom te horen zijn in de serie.

Over het verhaal van de reeks is op dit moment nog maar bitter weinig bekend. Al kan er al wel met zekerheid gezegd worden dat dezelfde gestoorde humor, vuile praat en seksmoppen waarmee de film tot aan de rand gevuld was opnieuw aanwezig zal zijn. En zeg nu zelf: dat is ook de hoofdreden waarom we er juist zo graag naar kijken.

In afwachting tot er meer nieuws over de serie wordt gedeeld, kun je hieronder nogmaals de trailer van de film bewonderen:

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer