Tickets voor Rock Werchter worden stuk duurder

Dieter Blarinckx-26 oktober 2022 om 17:26

Hoewel de winter nog maar voor de deur staat, zijn er toch al velen onder jullie aan het uitkijken naar de volgende festivalzomer. Maar die gaat misschien wel duurder uitslaan dan verwacht. Ook Rock Werchter heeft nu bekendgemaakt dat ze de prijs van tickets zullen verhogen.

Het combiticket voor Rock Werchter 2023 zal fors duurder worden. Zo stijgt de prijs zelfs met 10% t.o.v. van de vorige editie in 2022. Concreet genomen zal vier dagen Rock Werchter nu 292 euro kosten. Ook het verblijf op camping The Hive wordt duurder: 37 euro in plaats van 30 euro. Het dagtickets stijgt dan maar lichtjes: 127 euro in plaats van 125.

“Festivals staan niet buiten de normale wereld waar alles duurder wordt. We willen niet op kwaliteit inleveren” laat het festival weten.

EXIT Festival onthult line-up Dance Arena

Joyce Vander Auwera-26 maart 2024 om 13:00

Carl Cox, Black Coffee, Bonobo, Maceo Plex, I Hate Models, Carlita, Patrick Mason en meer staan klaar voor unieke sets van 11 tot 14 juli bij EXIT Festival's spectaculaire stage in het Fort van Petrovaradin, Servië.

EXIT begon als een studentenprotest maar groeide uit tot een topfestival in Europa, met jaarlijks meer dan 200.000 bezoekers op deze unieke locatie in het prachtige Servië. Eerder bevestigde namen zijn onder andere Kobosil, Black Eyed Peas, Carl Cox, Gucci Mane, Klangkuenstler en Rudimental. Nu zijn dus ook Black Coffee, Carlita, I Hate Models, Maceo Plex, OGUZ, Patrick Mason, Sara Landry en meer toegevoegd aan de line-up.

De mts Dance Arena is dé plek voor elektronische muziek, genesteld in het historische Fort van Petrovaradin waarvan de geschiedenis teruggaat tot in de Romeinse tijd. Met namen als Carl Cox en Maceo Plex belooft het een onvergetelijk feest te worden.

De line-up voor vrijdag 12 juli moet nog gereleased worden, waarover in de wandelgangen rondgaat dat het een echte verrassing zal zijn. Naast alle bekende artiesten zullen er ook exclusieve b2b-sets zijn van lokale talenten. Bekijk de line-up op de affiche hieronder.

Tickets? Die scoor je hier aan slechts 109 euro voor de volle vier dagen!

Eerste namen Dance D-Vision zijn bekend

Chelsy Vanlerberghe-26 maart 2024 om 11:50

De eerste namen voor Dance D-Vision zijn bekendgemaakt. Kleppers als Regi, Jaap Reesema, Yves V en Michael Amani beloven van deze editie weer een heus feest te maken.

Op 4 en 5 augustus wordt Zottegem weer op stelten gezet, want Dance D-Vision zet er zijn feesttenten op. En de organisatie belooft: het wordt dit jaar beter dan ooit. Tientallen artiesten zullen, verspreid over zes verschillende stages, het publiek voorzien van de beste techno, house, dance, classics en urban. Er is voor elk wat wils.

Op dit moment staan er al 65 artiesten op de affiche, waaronder ook 2 Fabiola, Dopebwoy, Lowriderz, Mark with a K & MC Chucky, Bart Kaëll en nog veel meer. De voorlopige line-up vind je hier.

Maar, dat is enkel nog maar het begin! Het zomerfestival zal in de komende weken nog meer namen toevoegen.

Snelle beslissers kunnen nu voordelig een ticket aanschaffen in wave 1. Voor een combiticket betaal je 93 euro. Voor een vrijdagticket is dat 53 euro en voor een zaterdagticket 58 euro. Benieuwd naar de prijzen van de VIP-packages? Meer info vind je hier.

Ontdek meer