Tickets voor Rock Werchter worden stuk duurder

Dieter Blarinckx-26 oktober 2022 om 17:26

Hoewel de winter nog maar voor de deur staat, zijn er toch al velen onder jullie aan het uitkijken naar de volgende festivalzomer. Maar die gaat misschien wel duurder uitslaan dan verwacht. Ook Rock Werchter heeft nu bekendgemaakt dat ze de prijs van tickets zullen verhogen.

Het combiticket voor Rock Werchter 2023 zal fors duurder worden. Zo stijgt de prijs zelfs met 10% t.o.v. van de vorige editie in 2022. Concreet genomen zal vier dagen Rock Werchter nu 292 euro kosten. Ook het verblijf op camping The Hive wordt duurder: 37 euro in plaats van 30 euro. Het dagtickets stijgt dan maar lichtjes: 127 euro in plaats van 125.

“Festivals staan niet buiten de normale wereld waar alles duurder wordt. We willen niet op kwaliteit inleveren” laat het festival weten.

Schrijf je nu in voor de ULTIMATE DJ BATTLE!

Nezir Yikik-22 maart 2023 om 12:22

In samenwerking met Red Bull Big Bob, lanceert TAGMAG de gloednieuwe serie 'ULTIMATE DJ BATTLE'. Dé reeks waarin we op zoek gaan naar een nieuwe dj om onze festivals volledig plat te spelen.

Ben je niet op je mond gevallen, bruis je van de energie en klopt je hart gewoon keihard mee op de beat? Dan wacht onze koppige jury (5NAPBACK, Michael Amani en Jamie-Lee Six en Louis XIV) op je inzending, zodat ze je kunnen klaarstomen voor het echte werk.

Herken je jezelf hierin? Schrijf je dan als de bliksem in via het onderstaande formulier. Wie weet draai jij binnenkort wel op Dour Festival met de Red Bull Big Bob, sta je tussen de line-up van Dance D-vision, Kamping Kitsch, The Island, Balaton Sound én The Graduates!

Line-up Sunrise Festival compleet!

Maxine Decaluwé-20 maart 2023 om 17:00

Yes! De laatste namen voor Sunrise Festival zijn bekend. Als je nog geen tickets hebt, dan is dit je kans!

Met de bekendmaking van de laatste namen, is de affiche compleet. Deze artiesten vervoegen de line-up: AnD, Basswell, Coone, Christian D, Køzløv, MANDY, Mark With a K & MC Chucky, Subsonic, Vertile en Warface.

In totaal zullen bijna 200 artiesten op de stages pronken.

Nog geen ticket bemachtigd? Rep je naar de website en leg jouw onvergetelijke start van de zomer vast!

Ontdek meer