Tickets voor Rock Werchter worden stuk duurder

Dieter Blarinckx-26 oktober 2022 om 17:26

Hoewel de winter nog maar voor de deur staat, zijn er toch al velen onder jullie aan het uitkijken naar de volgende festivalzomer. Maar die gaat misschien wel duurder uitslaan dan verwacht. Ook Rock Werchter heeft nu bekendgemaakt dat ze de prijs van tickets zullen verhogen.

Het combiticket voor Rock Werchter 2023 zal fors duurder worden. Zo stijgt de prijs zelfs met 10% t.o.v. van de vorige editie in 2022. Concreet genomen zal vier dagen Rock Werchter nu 292 euro kosten. Ook het verblijf op camping The Hive wordt duurder: 37 euro in plaats van 30 euro. Het dagtickets stijgt dan maar lichtjes: 127 euro in plaats van 125.

“Festivals staan niet buiten de normale wereld waar alles duurder wordt. We willen niet op kwaliteit inleveren” laat het festival weten.

Johnny Depp komt naar Graspop!

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:39

Wie al uitkijkt naar het festivalseizoen van volgend jaar en daarnaast fan is van acteur Johnny Depp, gaan we nu héél blij maken. Hij staat namelijk volgend jaar op het podium van Graspop!

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft immers zopas bekendgemaakt dat hij volgend jaar naar ons land komt met zijn band Hollywood Vampires.

Naast Hollywood Vampires maakte Graspop ook nog 102 andere namen van de line-up bekend, met o.a. In Flames, Rancis, Pantera,…

Graspop zal in 2023 plaatsvinden tussen 15 en 18 juni. De ticketverkoop start al snel: deze zaterdag om 10u ’s ochtends via deze website.

Details van nieuwe Tomorrowland-editie bekend!

Dieter Blarinckx-16 november 2022 om 14:58

Hoewel de winter nog moet passeren, kijken velen toch al uit naar de nieuwe festivalzomer. En het Belgische festival Tomorrowland heeft zonet meer details bekendgemaakt over hun nieuwe zomereditie!

De Schorre zal volgend jaar omgetoverd worden in het thema Adscendo, een magische plek hoog aan de horizon. Het eerste weekend van het festival zal plaatsvinden van vrijdag 21 juli tot zondag 23 juli 2023 en het tweede weekend van vrijdag 28 juli tot zondag 30 juli 2023.

In januari zal er alvast een digitale beleving plaatsvinden, maar daarnaast krijgen kopers ook nog eens een gloednieuw fictieboek!

De pre-registratie start al op 7 december via deze link. De Belgische voorverkoop zal dan later starten, op 28 januari 11u, gevolgd door de wereldwijde voorverkoop om 17u diezelfde dag.

Noteer dus alvast 7 december en 28 januari in jullie agenda!

Ontdek meer