Jonatan Medart en Sven Van Alboom schrikken zich rot in Plopsaland De Panne!

Lola Obasuyi Van Acker-26 oktober 2022 om 16:40

Durf jij het aan? Beleef het zelf in Plopsaland De Panne! 🩸🧟‍♀️

Alle info info vind je hier.

Hailey Bieber bevallen van eerste kindje met Justin

Karen Luiken-24 augustus 2024 om 07:54

De wereld heeft er een klein wondertje bij. Hailey Bieber is bevallen van haar eerste kindje. Dat maakt manlief Justin bekend met een foto op Instagram.

Op het plaatje is het voetje van de kersverse spruit te zien. De baby, een jongetje, heeft de naam Jack Blues Bieber gekregen. “Welkom thuis”, schrijft Justin erbij.

Het koppel maakte in mei bekend een eerste kindje te verwachten. Hailey deelde toen een aantal foto’s waarop ze in een witte kanten jurk te zien was. Het was niet bekend wanneer ze was uitgerekend, maar de verwachtingen waren rondom augustus. Dat blijkt dus te kloppen.

Sabrina Carpenter kust Jenna Ortega in hilarische videoclip

Chelsy Vanlerberghe-23 augustus 2024 om 14:45

Vandaag heeft Sabrina Carpenter haar nieuwste album, 'Short N' Sweet', uitgebracht en haar fans meteen getrakteerd op een gloednieuwe videoclip.

De video voor haar nieuwste single, 'Taste', begint met een waarschuwing voor grafisch geweld en neemt je mee in een komisch, bloedig spektakel. Naast Sabrina zelf schittert ook Jenna Ortega, bekend van 'Wednesday' en 'You', in de hoofdrol.

In de videoclip strijden Carpenter en Ortega op een absurde manier om een jongen. Ze gebruiken daarbij brutale en hilarische manieren om elkaar uit te schakelen. Ortega steekt Carpenter in brand, hakt haar arm af, gooit haar uit een raam, doorboort haar met een hek en elektrocuteert haar. Ondanks het geweld is de video zo overdreven en cartoonachtig dat je alleen maar kunt lachen.

Taste is de derde single van 'Short N' Sweet'. Eerder bracht Carpenter al de singles 'Espresso' en 'Please, Please, Please' uit, die met elkaar strijden om de nummer 1-positie in de hitlijsten. Hoewel 'Short N' Sweet' het zesde studioalbum van de popster is, beschouwt ze het als haar tweede echte album, omdat ze nu volledig creatieve controle heeft. Ze vertelde aan Variety: “Het is de ‘hetere oudere zus’ van 'Emails I Can't Send'. Het is mijn tweede ‘big girl'-album. Nu ik volledige creatieve controle heb en echt volwassen ben, beschouw ik dit als mijn tweede album.”

Ontdek meer