Zien: dit is het nieuwe lief van Maksim Stojanac

Dieter Blarinckx-26 oktober 2022 om 12:20

Gisteren vond in Kinepolis Antwerpen de première plaats van de Vlaamse film 'Zillion'. En daar was véél volk aanwezig. Zanger en acteur Maksim Stojanac stelde er ook zijn nieuwe vlam voor!

De 24-jarige '#LikeMe'-acteur is gevallen voor de charmes van de 20-jarige Ninalotte Roose. Zij is ook actrice en model. Je kent haar misschien wel van haar rollen in de film ‘Bittersweet Sixteen’ of de serie ‘2DEZIT’ op Streamz.

De twee maakten gisteren hun debuut als koppel op de rode loper van de première van de langverwachte sensatiefilm ‘Zillion’. Het is dus de eerste keer dat ze verschijnen in het openbaar als koppel.

En zien ze er niet stralend uit samen?

Succes lovebirds!

Oproep aan Joost Klein om niet naar songfestival te gaan

Karen Luiken-13 april 2024 om 08:11

Ruim 250 artiesten, schrijvers en kunstenaars roepen Joost Klein in een brief op om niet naar het Eurovisie Songfestival te gaan. Ze zijn het er niet mee eens dat Israël deelneemt aan het liedjesfestijn. Dat meldt NOS.

"Terwijl de voorbereidingen van het Eurovisiefestival in volle gang zijn, voert één van de deelnemende landen, Israël, een genocide uit op 2,3 miljoen Palestijnen, al 16 jaar opgesloten in Gaza, hongert hen moedwillig uit en houdt alle grenzen voor hen gesloten”, zo staat er in de brief.

De ondertekenaars van de brief hopen dat Joost Klein kiest voor gerechtigheid door zich uit te spreken en niet deel te nemen aan het songfestival.

Nederland is niet het enige land dat strijdt tegen de deelname van Israël aan het evenement dat van 7 tot en met 11 mei plaatsvindt in de Zweedse stad Malmö. Ook in Finland, Noorwegen, IJsland en Zweden worden acties gevoerd.

Shakira gaat op wereldtournee

Karen Luiken-13 april 2024 om 07:56

Shakira vliegt komend jaar de hele wereld rond. De zangeres heeft aangekondigd op tournee te gaan, waarvan de eerste show in november gepland staat in Californië.

Het nieuws werd bekendgemaakt tijdens een verrassingsoptreden van Shakira tijdens Coachella. Daar vertelde ze het publiek dat ze ‘niet kan wachten’ om in november op wereldtournee te gaan.

Niet veel later bevestigde ze het nieuws nog eens op Instagram. “Zo blij om eindelijk aan te kondigen dat de ‘Las Mujeres Ya No Lloran World Tour’ eindelijk plaats gaat vinden”, aldus Shakira. “Ik kan niet wachten om weer op het podium te staan en te feesten.”

Over data en locaties wordt binnenkort meer bekendgemaakt.

Ontdek meer