Dit is de nieuwe K3 tributeband Alle Kleuren

Dieter Blarinckx-26 oktober 2022 om 10:12

K3, de meest populaire meidengroep van de Lage Landen, heeft nu ook een eigen tributeband, Alle Kleuren. En die band kreeg zelfs officiële toestemming van Gertje Verhulst!

Alle Kleuren bestaat uit vier zangeressen en een liveband. Ze touren doorheen Vlaanderen en Nederland met de grootste K3-hits, en dat slaat natuurlijk wel aan bij het publiek!

De Belgische Tineke Huysseune en de Nederlandse Noortje van de Wetering en Leonie Marijnissen, alle drie ex-kandidaten uit K2 zoekt K3, zingen samen met de Belgische Katleen Van den Bossche de grootste en meest bekende hits van de populaire Studio 100-formatie. Denk aan kleppers zoals ‘Oya Lélé’ of ‘Heyah Mama’ en ‘MaMaSé!’.

Ze zijn dus inderdaad met vier zangeressen maar ze staan nooit allemaal tegelijk op het podium. Voor ieder optreden wordt er afgewisseld.

De band kreeg trouwens de officiële toestemming van Studio 100 want zij vinden het een mooi initiatief: “Maar dit is een eerbetoon aan K3, dus wat ons betreft een sympathiek initiatief”, klinkt het daar.

Check hieronder een promovideo van Alle Kleuren:

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Billie Eilish werkt aan nieuw album

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:30

Fantastisch nieuws voor fans van Billie Eilish. De zangeres heeft in een gesprek met Vanity Fair onthuld dat ze druk bezig is met een nieuw album.

Billie werkt, zoals we van haar gewend zijn, ook voor haar aankomende album samen met haar broer Finneas. Hij is een producer. “We zijn met nieuwe muziek bezig”, bevestigt Billie. “We zijn net begonnen. Het is heel spannend.”

Het album wordt Billies derde plaat en is de opvolger van ‘Happier Than Ever’ uit 2021. Daarvoor kwam ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ uit 2019.

Ontdek meer