Zien: Marvel dropt trailer 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special'

Dieter Blarinckx-26 oktober 2022 om 09:46

Marvel Studios trakteert ons deze week op heel wat nieuwtjes! Na de trailer van ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’, dropten ze nu ook de eerste beelden ‘The Guardians of the Galaxy Holiday Special’.

In deze nieuwe special, die trouwens meteen volgt op ‘Thor: Love and Thunder’, gaan we naar de Aarde waar door de Guardians de Aardse kerst gevierd gaat worden, onder meer door Kevin Bacon cadeau te doen aan Star-Lord.

De bekende koppen zoals Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Sean Gunn, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker en nieuwkomer Kevin Bacon zullen te zien (of te horen) zijn in de kerstspecial.

'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' zal vanaf 25 november te streamen zijn via Disney+.

Check ‘m hieronder:

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

'Berlin' krijgt tweede seizoen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 06:59

Het zal voor veel fans geen verrassing zijn, maar het eerste seizoen van ‘Berlin’ was zodanig succesvol, dat Netflix heeft besloten een tweede seizoen te maken.

Net zoals in het eerste seizoen zal acteur Pedro Alonso ook in het tweede seizoen de hoofdrol spelen. Hij kruipt opnieuw in de huid an Berlin, een personage uit de Spaanse Netflix-hit ‘La Casa de Papel’, die samen met een aantal andere dieven zoveel mogelijk juwelen hoopt te kunnen stelen tijdens een roof.

De opnames voor het nieuwe seizoen gaan volgend jaar van start. Het is nog niet bekend wanneer we de nieuwe afleveringen kunnen verwachten.

Ontdek meer