Zien: Marvel dropt trailer 'The Guardians of the Galaxy Holiday Special'

Dieter Blarinckx-26 oktober 2022 om 09:46

Marvel Studios trakteert ons deze week op heel wat nieuwtjes! Na de trailer van ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’, dropten ze nu ook de eerste beelden ‘The Guardians of the Galaxy Holiday Special’.

In deze nieuwe special, die trouwens meteen volgt op ‘Thor: Love and Thunder’, gaan we naar de Aarde waar door de Guardians de Aardse kerst gevierd gaat worden, onder meer door Kevin Bacon cadeau te doen aan Star-Lord.

De bekende koppen zoals Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan, Sean Gunn, Bradley Cooper, Vin Diesel, Michael Rooker en nieuwkomer Kevin Bacon zullen te zien (of te horen) zijn in de kerstspecial.

'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' zal vanaf 25 november te streamen zijn via Disney+.

Check ‘m hieronder:

Netflix-hit 'Wednesday' breekt record

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:26

De nieuwe serie ‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Deadline meldt dat abonnees in de afgelopen zeven dagen maar liefst 341 miljoen uur naar de show keken. En dat kwam nooit eerder voor bij een Engelstalige Netflix-serie.

‘Wednesday’ gaat over de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy. In het eerste seizoen volgen we haar terwijl ze haar opkomende paranormale gave onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.

Het record dat ‘Wednesday’ nu te pakken heeft stond voorheen op naam van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. Daar werd in de eerste week sinds de release 335 miljoen uur naar gekeken. ‘Squid Game’ staat met 571 kijkuren nog steeds bovenaan de lijst van alle (dus ook niet-Engelstalige) Netflix-titels.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Ontdek meer