Deze pareltjes verschijnen in november op Disney+

Karen Luiken-26 oktober 2022 om 07:49

Disney+ is dé place to be als je op zoek bent naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Iedere maand verzorgt de streamingsdienst een nieuwe lading titels en in november zal dat natuurlijk niet anders zijn. Dit zijn de highlights van komende maand.

Save our squad with David Beckham - 9 november

David Beckham keert terug naar huis. Gedurende een seizoen sluit David zich aan bij Westward Boys, een club uit Oost-Londen. Het team speelt in de competitie waar het voor hem als jongen allemaal begon - de Echo Premier League. Westward heeft het hele seizoen nog geen enkele wedstrijd gewonnen en de kans op degradatie is groot. David staat voor een gigantische uitdaging. Zal hij hun ploeg kunnen redden?

Disenchanted - 18 november

Giselle en Robert zijn vijftien jaar getrouwd, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad. Ze besluiten met hun groeiende gezin te verhuizen naar de stille voorstad Monroeville, op zoek naar een sprookjesachtiger leven. Helaas is dat niet de snelle oplossing waar ze op had gehoopt. De voorstad kent hele andere regels en een lokale queen bee, Malvina Monroe, door wie Giselle zich meer dan ooit niet op haar plaats voelt. Gefrustreerd omdat het niet meevalt om lang en gelukkig te leven, doet ze een beroep op de magie van Andalasia. Hiermee verandert ze per ongeluk het hele stadje in een echt levend sprookje en brengt ze het toekomstige geluk van haar gezin in gevaar. Nu moet Giselle in een race tegen de klok de betovering proberen terug te draaien en vaststellen wat 'lang en gelukkig' voor haar en haar gezin nu echt betekent.

The Patient - 30 november

'The Patient' is een psychologische thriller over een therapeut, Alan Strauss (Steve Carell), die gevangen wordt gehouden door een patiënt, Sam Fortner (Domhnall Gleeson), die zich ontpopt als seriemoordenaar.
Sam wil dat Alan zijn moorddadige driften onderdrukt. Om te overleven moet Alan de gestoorde geest van Sam ontrafelen en hem ervan weerhouden opnieuw te moorden, maar Sam weigert belangrijke problemen aan te pakken. Tijdens zijn gevangenschap graaft Alan zijn eigen verleden op via herinneringen aan zijn oude therapeut en worstelt hij met zijn eigen verdrongen problemen - de recente dood van zijn vrouw en de pijnlijke vervreemding van zijn religieuze zoon. In de loop van zijn gevangenschap ontdekt Alan niet alleen hoe diep de drang van Sam zit, maar ook hoeveel werk hij nog moet verzetten om de breuk in zijn eigen familie te herstellen. Nu de tijd dringt, probeert Alan wanhopig om Sam te stoppen voordat hij medeplichtig wordt aan Sams moorden, of zelf een doelwit wordt.

Willow - 30 november

'Willow' is een gloednieuwe vervolgserie op George Lucas' fantasieavontuur 'Willow' uit 1988. De tovenaar van Nelwyn keert terug, jaren na het redden van de jonge keizerin Elora Danan, om een groep ongewone helden te leiden op een vreselijke reddingsmissie door een wereld die de verbeelding te boven gaat. In 'Willow' keert Warwick Davis terug naar zijn titelrol, met Jonathan Kasdan, Ron Howard, Wendy Mericle, Kathleen Kennedy en Michelle Rejwan als uitvoerende producenten.

En verder...

  • Reboot - 2 november
  • What do we do in the Shadows, seizoen 3 - 2 november
  • Zootopia+ - 9 november
  • Grey’s Anatomy, seizoen 19 - 9 november
  • Fire of Love - 11 november
  • Limitless with Chris Hemsworth - 16 november
  • The Santa Clauses - 16 november
  • Tell me Lies - 16 november
  • Mickey: het verhaal van een muis - 18 november
  • The Hip Hop Nutcracker - 25 november

Ali in de clinch met Danny in 'Big Brother'

Karen Luiken-01 februari 2023 om 15:22

Het strenge dieet waar de ‘Big Brother’-bewoners zich vanwege alle beperkte middelen verplicht aan moeten houden, doet niet alle deelnemers goed. Vooral Ali wordt hangry van het leven in schaarste en dat uit zich in een discussie met Danny. Al die kwark komt zijn neus uit. Kijk mee:

Beyoncé komt met nieuwe wereldtournee naar België

Karen Luiken-01 februari 2023 om 15:02

Groot nieuws. Beyoncé heeft vandaag een nieuwe wereldtournee aangekondigd en komt daarmee ook naar ons land. Op 14 mei staat ze in het Koning Boudewijnsadion.

De tour staat in het teken van ‘Renaissance’, de nieuwe plaat van Beyoncé. Ze begint op 10 mei in Stockholm en doet op 14 mei als tweede stop Brussel aan. Later gaat ze nog naar plaatsen als Cardiff, Edinburgh, Parijs, Londen, Barcelona, Marseille Amsterdam, Hamburg, Frankfurt, Warschau en verschillende steden in de Verenigde Staten.

Het wordt de eerste keer in zeven jaar tijd dat Beyoncé ons land bezoekt. De laatste keer was in 2016 tijdens haar ‘Formation World Tour’. Ook toen stond ze in het Koning Boudewijnstadion.

Het is nog niet bekend wanneer tickets voor de wereldtournee live gaan en wat ze zullen kosten.

Ontdek meer