Disney+ wordt thuisbasis van 'Doctor Who'

Karen Luiken-26 oktober 2022 om 07:15

Disney+ wordt de nieuwe thuisbasis van alle toekomstige seizoenen van ‘Doctor Who’. Dat heeft Ncuti Gatwa, de ‘Sex Education’-acteur die de nieuwe Doctor Who gaat spelen, bekendgemaakt tijdens een optreden bij ‘Live with Kelly and Ryan’.

‘Doctor Who’ is een Britse sciencefictionserie die gaat over een tijdreiziger. Russell T Davies regisseerde de show van 2005 tot 2010 en gaat dat vanaf 2023 weer doen. "Ik hou van deze show, en dit is het beste van twee werelden”, zegt hij over het nieuws.

De komst van ‘Doctor Who’ naar Disney+ is een samenwerking met BBC. Afleveringen van een nieuw seizoen gaan eind 2023 in première, via zowel Disney+ als BBC.

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Ook BTS-lid Suga krijgt eigen serie

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:45

Jin is niet het enige BTS-lid dat een eigen serie krijgt. Ook Suga is binnenkort op YouTube te zien met een nieuwe reeks.

De show van Suga gaat ‘Suchwita’ heten en betekent eigenlijk niet meer dan ‘tijd om met SUGA te drinken’. Het wordt een talkshowachtige serie waarin Suga drinkt en openhartig praat met mensen uit verschillende vakgebieden.

“Suga zal de charmes van zijn gasten onthullen met zijn spreekvaardigheid, gebaseerd op zijn kennis van muziek en een breed scala aan onderwerpen”, zegt Big Hit Music, het label van BTS.

Een paar weken geleden werd al duidelijk dat Jin iets soortgelijks gaat doen. Hij krijgt een vierdelige realityshow op YouTube waarin hij zijn best doet om de dronken waarheid van verschillende gasten te achterhalen.

Ontdek meer