Nieuwe ‘Star Wars’-film in de maak!

Dieter Blarinckx-25 oktober 2022 om 13:11

The Force is strong, want zopas werd bekendgemaakt dat er een gloednieuwe ‘Star Wars’-film in de maak is. En die zou wel eens verder kunnen gaan op de bekende Skywalker-saga.

De nieuwe bioscoopfilm zal geproduceerd worden door Damon Lindelof. Hij zal hulp krijgen van regisseuse Sharmeen Obaid-Chinoy. En er komen steeds meer details boven water over de nieuwe prent.

Zo zou de nieuwe film zich afspelen na ‘Episode IX: The Rise of Skywalker’, hoewel het geen directe voortzetting is, maar wel parallel loopt en uiteindelijk en samenkomt qua verhaallijn.

Als we de roddels mogen geloven, hebben we dus geen defitief afscheid genomen van geliefde personages zoals Rey, Finn, Poe of zelfs BB-8!

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Ontdek meer