Makers van 'Dark' komen met nieuwe Netflix-serie '1899'

Karen Luiken-25 oktober 2022 om 06:19

Zat je bij het kijken van de serie ‘Dark’ op het puntje van je stoel? Maak je dan klaar voor een nieuwe verslaving. Netflix is druk bezig met de nieuwe reeks ‘1899’. En driemaal raden door wie die serie bedacht is? Juist: de makers van ‘Dark’!

‘1899’ is een historische horrorserie. Tijdens hun reis over de uitgestrekte en verraderlijke Atlantische Oceaan stuiten de passagiers van een immigrantenschip op het grootste mysterie van hun leven. Terwijl ze van Europa naar New York varen en ze allemaal een nieuw leven tegemoet gaan, maken ze bizarre gebeurtenissen mee.

Het eerste seizoen van de serie bestaat uit acht afleveringen. ‘1899’ is vanaf 17 november wereldwijd te zien op Netflix. Bekijk de trailer hier:

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Zo wil Netflix het delen van wachtwoorden tegengaan

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:32

Dat Netflix iets wil doen om het delen van wachtwoorden tegen te gaan, was al even bekend. Maar nu weten we ook hoe het streamingsplatform dat wil aanpakken. Er zijn meer details gedeeld over de nieuwe plannen.

Premium-abonnees kunnen momenteel heel gemakkelijk hun wachtwoord delen en zo verschillende mensen op één account laten meeliften. Goedkoop voor gebruikers, iets minder fijn voor Netflix. Het levert minder inkomsten op en daarom komt het streamingsplatform met maatregelen.

Er moet straks iedere 31 dagen opnieuw worden ingelogd. Van het account waarop dat gebeurt, controleert Netflix het WiFi-netwerk. Komt dat niet overeen met het netwerk van de eigenaar van het Netflix-account? Dan wordt het toestel geblokkeerd.

Nu horen we je denken: maar hoe zit het dan als je op vakantie bent, dan heb je toch ook een ander WiFi-netwerk? Dat klopt. En dat mag ook. Mensen die op reis gaan kunnen een tijdelijke code aanvragen waarmee op een andere locatie kan worden ingelogd. Die code blijft zeven dagen geldig.

Het nieuwe systeem zou vanaf maart moeten werken.

Ontdek meer