Jaloerse echtgenoot lijmt vagina van vrouw dicht

Dieter Blarinckx-24 oktober 2022 om 18:01

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en bizarre verhalen tegen. Zo ook dit verhaal van een Zuid-Afrikaanse man die zijn vrouw nogal wreed strafte…

Een 45-jarige Zuid-Afrikaanse man was er immers 100% van overtuigd dat zijn vrouw hem aan het bedriegen was met haar eigen nonkel. En hij wou haar daarom eens een lesje leren, een pijnlijk lesje.

De man sloot zijn eigen vrouw op in de slaapkamer en forceerde haar zichzelf uit te kleden, terwijl hij een machete in zijn hand hield. Logischerwijze gehoorzaamde ze hem.:

"Hij beval me te gaan liggen en mijn benen te openen en pakte toen superlijm en bracht het aan op mijn vagina. De tranen stroomden over mijn gezicht en ik smeekte hem om te stoppen, maar dat leek hem niet te interesseren”, vertelde de emotionele vrouw aan de Afrikaanse pers.

Na het incident probeerde ze snel de lijm te verwijderen, maar ze houdt er erge en pijnlijke littekens aan over. Dokters zeggen dat ze nooit meer seks zal kunnen hebben en een constante pijn zal ervaren.

De man in kwestie verdween met de noorderzon. Zijn inmiddels ex-vrouw is nu als de dood voor zijn terugkomst: “Ik ben bang dat hij elk moment kan terugkomen en mijn hoofd zal afhakken…”.

Efteling dropt nu ook geurstokjes van bekende attracties

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 17:59

Het is al een tijdje geweten dat Efteling-fans de geur van hun favoriete attractie in huis kunnen halen door middel van een geurspray. Maar nu heeft de Efteling ook iets nieuws aan hun geurgamma toegevoegd: geurstokjes!

Met deze nieuwe Efteling-geurstokjes wordt de heerlijke geur van jouw favoriete attractie verspreid met behulp van bijgeleverde houten stokjes. Die stokjes nemen het aroma in het potje op en verspreiden het geleidelijk aan in je kamer. Hoe meer stokjes er gebruikt worden, hoe krachtiger de geur aanwezig is en hoe langer de geur blijft hangen.

De geuren die je nu alvast kan vinden zijn deze van Fata Morgana, Droomvlucht en Symbolica. De geurstokjes komen op 20 euro, de traditionele geurspray op 15.

Veelgebruikte Gentse fietsenstalling sluit de deuren

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:59- Foto:

Fietsbult blog

Belangrijk nieuws voor de Gentenaars die hun fiets vaak parkeren onder de Sint-Michielsbrug, want die fietsenstalling sluit (tijdelijk)!

Vanaf 20 maart zal de veelgebruikte fietsenstalling onder de Sint-Michielsbrug op slot gaan. De reden? Een grondige renovatie. Dat wil zeggen dat je tussen 20 maart en 11 april je fiets hier niet zal kunnen parkeren. Ook de openbare toiletten zullen afgesloten worden.

“We plaatsen nieuwe fietsenrekken. Daarnaast voorzien we de fietsenparking van een likje verf en een grondige schoonmaak”, klinkt het bij de Gentse Fietsambassade.

Zij verwijzen de fietsers nu door naar de parkings onder de Stadshal of aan De Krook.

Ontdek meer