Jaloerse echtgenoot lijmt vagina van vrouw dicht

Dieter Blarinckx-24 oktober 2022 om 18:01

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest zotte en bizarre verhalen tegen. Zo ook dit verhaal van een Zuid-Afrikaanse man die zijn vrouw nogal wreed strafte…

Een 45-jarige Zuid-Afrikaanse man was er immers 100% van overtuigd dat zijn vrouw hem aan het bedriegen was met haar eigen nonkel. En hij wou haar daarom eens een lesje leren, een pijnlijk lesje.

De man sloot zijn eigen vrouw op in de slaapkamer en forceerde haar zichzelf uit te kleden, terwijl hij een machete in zijn hand hield. Logischerwijze gehoorzaamde ze hem.:

"Hij beval me te gaan liggen en mijn benen te openen en pakte toen superlijm en bracht het aan op mijn vagina. De tranen stroomden over mijn gezicht en ik smeekte hem om te stoppen, maar dat leek hem niet te interesseren”, vertelde de emotionele vrouw aan de Afrikaanse pers.

Na het incident probeerde ze snel de lijm te verwijderen, maar ze houdt er erge en pijnlijke littekens aan over. Dokters zeggen dat ze nooit meer seks zal kunnen hebben en een constante pijn zal ervaren.

De man in kwestie verdween met de noorderzon. Zijn inmiddels ex-vrouw is nu als de dood voor zijn terugkomst: “Ik ben bang dat hij elk moment kan terugkomen en mijn hoofd zal afhakken…”.

President Joe Biden zoekt 'mememanager' voor campagne

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:56

De Amerikaanse verkiezingen van november tussen Joe Biden en Donald Trump zullen de twee oudste presidentskandidaten in de geschiedenis bevatten, wat betekent dat ze mogelijk moeite zullen hebben om jongere kiezers voor zich te winnen.

Daarom zoekt Joe Biden iemand om de jongere doelgroep op een interessante manier te bereiken. De huidige president zoekt een mememanager om memes te maken voor zijn aankomende campagne tegen Trump.

Deze mememanager zal vanuit het hoofdkantoor in Delaware verantwoordelijk zijn voor het bedenken en maken van memes die de campagne van Biden ondersteunen. Het is een unieke en creatieve manier om jongeren aan te spreken. Biden is bereid flink te betalen voor de juiste persoon: tot wel $85.000 per jaar.

Het werk van de mememanager zal niet alleen bestaan uit het maken van grappige content. Ze moeten ook de internetcultuur begrijpen, weten wat aanslaat bij jonge mensen en hoe ze die betrokkenheid kunnen vertalen naar steun voor Biden.

Stel je voor dat je deze functietitel aan je grootouders probeert uit te leggen...

Wereldberoemde memehond Kabosu overleden

Karen Luiken-24 mei 2024 om 13:31

Kabosu, een shiba inu die wereldberoemd werd door een reeks internetmemes, is overleden. Zijn baasje meldt dat hij achttien jaar is geworden.

De hond werd in 2013 plotseling razend populair nadat een foto van zijn schattige, zijdelingse blik viraal ging op Tumblr en allerlei andere chatrooms. Later werd de harige viervoeter omgedoopt tot ‘doge’ en werd zijn beroemde kop zelfs het gezicht van een cryptocurrency.

De eigenaar van Kabosu, Atsuko Sato, maakt via haar blog bekend dat het arme beestje op 18-jarige leeftijd is overleden. “Ze is stilletjes overleden terwijl ik haar aaide”, aldus de vrouw. “Ik denk dat ze de gelukkigste hond ter wereld was. En ik was de gelukkigste eigenaar.”

Ontdek meer