Snowbreak krijgt nieuwe editie: ga jij mee?

Karen Luiken-24 oktober 2022 om 06:14

De zomervakanties zijn voor het gros van ons land achter de rug. Tijd dus om vooruit te kijken naar de wintervakanties. Heb jij nog niets gepland staan van 4 tot en met 11 februari? Blok ‘m dan nú in je agenda. In die week reist TAGMAG namelijk af naar het mooiste skigebied van Andorra voor Snowbreak!

Tijdens Snowbreak trekken jaarlijks ruim duizend jongeren naar Andorra. Na eerst een paar uur over de pistes te hebben geskied, gesnowboard of gesleed, kun je genieten van tal van activiteiten. Denk aan Mario Kart, een feestje in een opblaasbare kerk, Tubing, een fakkelafdaling, Santa Ski en springen van een grote airbag. Met een kaartje voor Snowbreak kun je overal gratis terecht.

Zin een party? Ook daar wordt aan gedacht. Tientallen artiesten komen naar Andorra om het feestende publiek te voorzien van leuke deuntjes. Op de gastenlijst prijken namen als Regi, Yolotanker, Radio Topkaas, Bromeo’s, Tola OG, 5NAPBACK, Bassbrain, C-Man, Arthur Lewis en Unregular.

Het hele festijn vindt plaats in Pas de la Casa, een dorp in Grandvalira. Hier kom je niet alleen een aantal prachtige pistes (blauw, rood en zwart) tegen, maar ook allerlei leuke restaurantjes, bars en uitgaansgelegenheden. Mooiste aan dit verhaal? Vanwege het belastingvoordeel in dit gebied is alles een stuk betaalbaarder dan in andere skigebieden!

Een kaartje voor Snowbreak kun je via deze website kopen en is inclusief zeven overnachtingen, een skipas voor zes dagen, spectaculaire winter games en après-ski. Een busreis kun je eventueel bijboeken voor een extra bedrag.

De NMBS staakt volgende week drie dagen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:34

Neem jij de trein naar school of het werk? Dan moet je volgende week goed opletten, want de NMBS zal namelijk drie dagen gaan staken!

De nieuwe staking van de NMBS zal heel wat hinder veroorzaken. Vanaf maandagavond 28 november om 22 u tot en met donderdag 1 december staakt een groot deel van de NMBS. Hierdoor zullen veel treinen ook niet meer rijden.

De werknemers willen meer geld en meer personeel om zo de werking van de NMBS te verbeteren. Er zijn de laatste weken en maanden al veel onderhandelingen geweest, maar die draaiden nog niet op veel uit.

Check zeker de dag voor je vertrekt de website van NMBS of de app op je smartphone!

Lik een figuur op de buik en raden maar!

Simon Smetryns-23 november 2022 om 15:32

Martijn trok naar TAGMAG x United in Deinze en speelde 'lik een figuur op iemand zijn buik en raad wat het is'.

Zien we jou op 23/12/22 terug in Deinze voor Project X?

Ontdek meer