Snowbreak krijgt nieuwe editie: ga jij mee?

Karen Luiken-24 oktober 2022 om 06:14

De zomervakanties zijn voor het gros van ons land achter de rug. Tijd dus om vooruit te kijken naar de wintervakanties. Heb jij nog niets gepland staan van 4 tot en met 11 februari? Blok ‘m dan nú in je agenda. In die week reist TAGMAG namelijk af naar het mooiste skigebied van Andorra voor Snowbreak!

Tijdens Snowbreak trekken jaarlijks ruim duizend jongeren naar Andorra. Na eerst een paar uur over de pistes te hebben geskied, gesnowboard of gesleed, kun je genieten van tal van activiteiten. Denk aan Mario Kart, een feestje in een opblaasbare kerk, Tubing, een fakkelafdaling, Santa Ski en springen van een grote airbag. Met een kaartje voor Snowbreak kun je overal gratis terecht.

Zin een party? Ook daar wordt aan gedacht. Tientallen artiesten komen naar Andorra om het feestende publiek te voorzien van leuke deuntjes. Op de gastenlijst prijken namen als Regi, Yolotanker, Radio Topkaas, Bromeo’s, Tola OG, 5NAPBACK, Bassbrain, C-Man, Arthur Lewis en Unregular.

Het hele festijn vindt plaats in Pas de la Casa, een dorp in Grandvalira. Hier kom je niet alleen een aantal prachtige pistes (blauw, rood en zwart) tegen, maar ook allerlei leuke restaurantjes, bars en uitgaansgelegenheden. Mooiste aan dit verhaal? Vanwege het belastingvoordeel in dit gebied is alles een stuk betaalbaarder dan in andere skigebieden!

Een kaartje voor Snowbreak kun je via deze website kopen en is inclusief zeven overnachtingen, een skipas voor zes dagen, spectaculaire winter games en après-ski. Een busreis kun je eventueel bijboeken voor een extra bedrag.

Finland wil mensen leren gelukkiger leven door gratis reizen

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 16:48- Foto:

Finnair

Wil jij leren gelukkig zijn? Wil jij weten wat hét geheim is achter een gelukkig en gezond leven? Overweeg dan zeker eens een tripje naar Finland, want zij geven nu namelijk gratis reizen weg aan mensen die willen leren hoe je gelukkig moet leven.

Het Scandinavische land is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot ’s werelds gelukkigste land. En dat willen ze nu op gepaste wijze gaan vieren. Zo gaan ze 10 gratis reizen weggeven aan mensen die het geheim van een gelukkig leven willen komen ontdekken.

Concreet kunnen reizigers een 4-daagse 'Masterclass of Happiness' winnen. Wat houdt dat net in? Wel, die 4 dagen staan in teken van verschillende thema’s: natuur en levensstijl, gezondheid en balans, design en alledaags, en voeding en welzijn. Rond ieder thema zal je uitvoerig werken om een gelukkiger leven te gaan leiden.

Wie kans wil maken kan zich nog tot 2 april aanmelden op de website van Visit Finland. Je moet ouder zijn dan 18 en je moet een TikTok maken over waarom jij stiekem een Fin kan zijn.

Deelnemen kan dus tot 2 april!

Brusselse Plein Publiek wordt kunstgalerij van Belgische doodles

Nezir Yikik-23 maart 2023 om 08:00

Op dinsdag 28 maart wordt het Brusselse Plein Publiek volledig omgetoverd tot een ware kunstgalerij, voor de Belgische finale van het Red Bull Doodle Art. De wereldwijde tekenwedstrijd die creatievelingen uitdaagt om hun wilde fantasieën op papier te zetten!

Meer dan 850 doedelaars stuurden hun creaties in voor de Belgische editie, waarvan een selectie werd gemaakt van de 25 beste doodle-kunstenaars. Zij mogen hun creaties tentoonstellen in de galerij.

Slechts één van hen gaat op 28 maart naar huis met een ticket voor de wereldfinale in Amsterdam. Maar ook de bezoekers vallen in de prijzen! Een een-op-een workshop om je eigen sneakers te customizen met Tazz Customs, een 50cc-brommer van Mash waarop je zelf kan doodlen, een unieke koptelefoon van Logitec (ontworpen Carl Cash, een van de juryleden) en zoveel meer.

Wil je erbij zijn? Registreer je nu GRATIS voor een exclusieve uitnodiging via deze link!

Onze eigen TAGMAG Insider Clémentine Caron, kreeg al een voorproefje om haar eigen sneakers volledig te customizen. Benieuwd wat ze ervan bakte? Check de video hieronder!

Ontdek meer