'Emily in Paris' krijgt twee nieuwe personages

Karen Luiken-23 oktober 2022 om 15:54

Emily krijgt er een paar nieuwe vrienden bij in het derde seizoen van ‘Emily in Paris’. Netflix heeft aangekondigd dat twee acteurs de cast zullen vervoegen.

Eén van de nieuwe gezichten is Paul Forman, die de rol van prins Nicolas de Leon gaat vertolken. “Hij lijkt een gecharmeerd leven te leiden”, schrijft Netflix in een omschrijving. “Maar hoewel zijn familienaam een eindeloze bron van rijkdom, status en toegang is, gaat hij gepaard met een verpletterende druk om te bewijzen dat hij meer is dan alleen een rijke kroonprins.” Het personage krijgt een ‘onverwachte persoonlijke connectie’ met Emily.

Het tweede nieuwe castlid is Melia Kreiling, die een gastrol krijgt als Sofia Sideris. Zij is een Griekse kunstenares die naar Parijs komt om haar werk aan Camille te laten zien. Maar in de stad van de liefde komt ze er al snel achter dat ze per ongeluk in een gepassioneerde affaire terecht is gekomen.

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Ontdek meer