'Emily in Paris' krijgt twee nieuwe personages

Karen Luiken-23 oktober 2022 om 15:54

Emily krijgt er een paar nieuwe vrienden bij in het derde seizoen van ‘Emily in Paris’. Netflix heeft aangekondigd dat twee acteurs de cast zullen vervoegen.

Eén van de nieuwe gezichten is Paul Forman, die de rol van prins Nicolas de Leon gaat vertolken. “Hij lijkt een gecharmeerd leven te leiden”, schrijft Netflix in een omschrijving. “Maar hoewel zijn familienaam een eindeloze bron van rijkdom, status en toegang is, gaat hij gepaard met een verpletterende druk om te bewijzen dat hij meer is dan alleen een rijke kroonprins.” Het personage krijgt een ‘onverwachte persoonlijke connectie’ met Emily.

Het tweede nieuwe castlid is Melia Kreiling, die een gastrol krijgt als Sofia Sideris. Zij is een Griekse kunstenares die naar Parijs komt om haar werk aan Camille te laten zien. Maar in de stad van de liefde komt ze er al snel achter dat ze per ongeluk in een gepassioneerde affaire terecht is gekomen.

Jutta Leerdam 'smoorverliefd' op Jake Paul

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:57

Jutta Leerdam is zielsgelukkig in haar nieuwe relatie. De Nederlandse schaatsster heeft in het programma ‘College Tour’ gezegd dat ze op een ‘roze wolk zit’ en ‘smoorverliefd’ is op de Amerikaanse YouTuber en bokser Jake Paul.

“Ik ben heel verliefd. Ik heb het leuk met hem”, aldus Jutta over haar liefje Jake. Ze zegt dat haar vriend superlief en absoluut geen badboy is, en reageert daarmee op de roddels die over hem rondgaan. Er wordt gezegd dat de YouTuber zich schuldig zou hebben gemaakt aan seksueel misbruik. “Het zijn roddels”, zegt Jutta daarover.

De lovebrids maakten in april bekend een setje te zijn. Dat deden ze in een video waarin ze vertelden dat ze hun relatie eigenlijk geheim wilden houden. “Maar het nieuws lekte uit door paparazzi”, zo klonk het uit de mond van Jake.

EOTB-sterren Megan en Joey samen op vakantie

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:35

Megan Desaever lijkt weer gelukkig te zijn in de liefde. Ze is op vakantie met Joey Ceti, de man die haar ook tijdens ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gezelschap houdt. Dat blijkt uit foto’s die op social media worden gedeeld.

Megan kwam naar ‘Ex On The Beach’ als ex van Dylan. Maar hem vindt ze niet langer interessant. Ze laat haar oog al bij binnenkomst vallen op Joey en gaat met hem op date. Niet veel later duikt ze met hem het bed in.

Dat het niet bij één avontuurtje of slechts een prille vakantieliefde is gebleven, maakt Megan nu duidelijk met nieuwe foto’s op haar Instagram. Daarop is ze samen met Joey te zien. Ze zijn op reis in Egypte en bezoeken onder meer de tempels van Luxor.

Hoewel deelnemers van ‘Ex On The Beach’ niet voor het einde van van het programma bekend mogen maken hoe de afloop zal zijn, lijkt Megan met de foto’s wel te bevestigen dat zij en Joey meer dan alleen vrienden zijn.

Ontdek meer