Nieuwe 'The Conjuring'-film in de maak!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2022 om 15:50

Horrorfans, opgelet! Er is namelijk héél griezelig nieuws bekendgemaakt: er komt een vierde film in de 'The Conjuring'-saga!

De films uit 'The Conjuring'-horrorfranchise zijn megapopulair bij horrorfans. Naast drie hoofdfilms, kent de saga nu ook enkele spin-offs zoals de 'Annabelle'-films, 'The Nun' en 'The Curse of La Llorona'. En naast een nieuwe 'The Nun'-film, is er nu ook aangekondigd dat er vierde 'The Conjuring' in de maak is!

De vierde film wordt een vervolg op het 2021 verschenen deel 3: 'The Devil Made Me Do It'. Blijkbaar zijn hoofdrolspeler Vera Farmiga en Patrick Wilson momenteel in gesprek om hun rollen als Ed & Lorraine Warren terug op te pikken.

Stay tuned voor updates!

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Ontdek meer