Gucci lanceert stijlvolle huisdieren-collectie

Dieter Blarinckx-23 oktober 2022 om 08:13

Het grote modehuis Gucci kan veel meer dan enkel collecties voor mensen. Nu lanceren ze immers een stijlvolle en luxueuze collectie voor je huisdier!

Onder leiding van Alessandro Michele werd deze nieuwe en exclusieve Gucci-collectie vormgegeven. Denk dan vooral aan allerlei halsbandjes, jasjes, drinkbakken, AirTag-houders en nog veel meer!

De Gucci Pet Collection past naadloos binnen het bekende assortiment en stijl van het Italiaanse modemerk. En dat is natuurlijk ook de bedoeling!

Maar wie Gucci zegt, denkt natuurlijk meteen aan centjes. En inderdaad, voor deze collectie zal je inderdaad een serieuze som mogen neerleggen. Een klein halsbandje heb je voor zo’n 190 euro, maar de bowls zijn al een stuk prijziger.. denk aan de 1400 euro.

Check hieronder enkele beelden:

1
2
3

Balenciaga stopt nieuwe campagne na felle kritiek

Dieter Blarinckx-24 november 2022 om 16:09

De afgelopen dagen heb je er vast al iets van zien passeren online, maar modehuis Balenciaga kreeg de wind van voren na de lancering van hun gloednieuwe campagne. Het luxemerk liet jonge kinderen immers poseren met sm-spullen.

Balenciaga lag serieus onder vuur nadat de eerste beelden van hun nieuwe campagne dropten. Ze werden immers beschuldigd van het seksualiseren van kinderen. Via een publiek statement heeft het modehuis zich geëxcuseerd en besloten om de volledige campagne offline te halen.

Op sociale media kwam zelfs boven water dat er in een van de campagnebeelden een document te zien was dat verwees naar een rechtszaak over kinderporno. Balenciaga beweert dat ze niet op de hoogte waren en heeft ook besloten om juridische stappen te ondernemen tegen de personen die daarvoor verantwoordelijk zijn.

TikTok-hype Scrub Daddy-spons nu ook in België verkrijgbaar

Dieter Blarinckx-23 november 2022 om 17:29

Wie vaak zit te scrollen op TikTok heeft vast en zeker deze speciale en magische wonderspons al eens zien passeren. En vanaf nu is die ook beschikbaar in België!

Wie vaak naar #cleantok kijkt op het platform, zal deze Scrub Mommy en Daddy sponzen wel herkennen. En voor de fans hebben we goed nieuw want deze sponsjes in de vorm van een smiley zijn nu te koop bij Wibra.

Deze unieke sponsjes hebben vooral één zeer belangrijke functie. Een Scrub Daddy zou namelijk vuilheid supersnel wegkrijgen zonder krassen achter te laten. Vooral in combinatie met The Pink Stuff schoonmaakpasta zou het resultaat verbluffend zijn. Je maakt de spons ook makkelijk schoon met wat warm water en je kan ’m ook in de vaatwasser steken.

Zo’n spons kost je 3,99 euro en kan je vanaf nu dus vinden bij Wibra!

Ontdek meer