Documentaire André Hazes populair bij kijkers

Karen Luiken-23 oktober 2022 om 07:26

De documentaire over André Hazes staat pas een paar dagen op Videoland, maar heeft nu al voor een record gezorgd. De streamingsdienst laat weten dat de film de best bekeken documentaire van het platform is in de eerste 24 uur.

Nooit eerder keken er in de eerste dag sinds de release zoveel mensen naar een documentaire van Videoland als die van de ‘Leef’-zanger. Er staan in het totaal vijf afleveringen online. Een kwart van alle kijkers keek die allemaal in één ruk achter elkaar.

‘André Hazes Crossroads’, zoals de docu heet, ging woensdagavond in première. In de film deelt de artiest allerlei details over de afgelopen twee jaar van zijn leven. Hij heeft het over zijn verslaving, een eetstoornis waar hij mee kampte en zijn rumoerige liefdesleven.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer