Niet 1 maar 2 winnaars bij 'Regi Academy'!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2022 om 07:21

Gisteren vond in het Sportpaleis de finale plaats van het tweede seizoen van ‘Regi Academy’. En de bekende dj koos niet één, maar wel twee winnaars!

De finale vond plaats tijdens de uitverkochte liveshow in het Antwerpse Sportpaleis. En daar werd het publiek verrast door Regi bij de bekendmaking van de winnaar. Hij kondigde aan dat zowel Arno Louwette (22) als Melanie Opio Amollo (18) voortaan deel uitmaken van de Regi Family.

“Ik hield van begin af aan alle pistes open. Als het niveau in deze editie niet hoog genoeg lag, had 'Regi Academy' dit jaar gewoon geen winnaar. Maar het niveau lag hoog en het werd zelfs tot op het laatste moment moeilijk kiezen. Kiezen is verliezen, et voila, dit jaar heeft 'Regi Academy' twee winnaars. Arno en Melanie barsten van het talent, dus ik ben heel blij dat mijn team in één klap twee kleppers rijker is”, klinkt het bij een enthousiaste Regi aan de Vlaamse pers.

Proficiat Melanie en Arno!

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Kinepolis zendt seizoensfinale 'Familie' uit op groot scherm

Karen Luiken-31 mei 2023 om 11:45

Net zoals ieder ander jaar vindt de slotaflevering van ‘Familie’ ook dit jaar weer vlak voor de zomervakantie plaats. Maar in tegenstelling tot bij voorgaande seizoenen, wordt die aflevering dit jaar op groot scherm uitgezonden. Diehard fans zijn op woensdag 21 juni welkom bij de Kinepolis in Antwerpen voor een exclusieve voorpremière. Inclusief castleden!

Twee dagen voor de seizoensfinale bij VTM wordt uitgezonden, kunnen de grootste fans de aflevering al zien bij Kinepolis Antwerpen. Daar wordt die dag zowel de woensdag- als de donderdag- en vrijdagaflevering getoond.

Naast fans zullen ook heel veel castleden aanwezig zijn bij het evenement. Onder meer Annie Geeraerts (Anna), Ray Verhaeghe (Albert), Jef De Smedt (Jan), Sandrine André (Véronique), Jo Hens (Niko), Caroline Maes (Mieke), Roel Vanderstukken (Benny), Karen Damen (Vanessa), Peter Bulckaen (Mathias), Werner De Smedt (Rudi), Jan Van den Bosch (Zjef), Maarten Cop (Jelle), Amine Boujouh (Brahim), Jools Jatta Janssens (Jamila), Senne Meynendonckx (Ilja), Yanni Bourguignon (Cédric), Jelle Palmaerts (Emiel) en Jaak Van Assche (Alfons) zijn van de partij om de avant-première mee te beleven.

Tickets zijn nu te koop via vtm.be.

Ontdek meer