Niet 1 maar 2 winnaars bij 'Regi Academy'!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2022 om 07:21

Gisteren vond in het Sportpaleis de finale plaats van het tweede seizoen van ‘Regi Academy’. En de bekende dj koos niet één, maar wel twee winnaars!

De finale vond plaats tijdens de uitverkochte liveshow in het Antwerpse Sportpaleis. En daar werd het publiek verrast door Regi bij de bekendmaking van de winnaar. Hij kondigde aan dat zowel Arno Louwette (22) als Melanie Opio Amollo (18) voortaan deel uitmaken van de Regi Family.

“Ik hield van begin af aan alle pistes open. Als het niveau in deze editie niet hoog genoeg lag, had 'Regi Academy' dit jaar gewoon geen winnaar. Maar het niveau lag hoog en het werd zelfs tot op het laatste moment moeilijk kiezen. Kiezen is verliezen, et voila, dit jaar heeft 'Regi Academy' twee winnaars. Arno en Melanie barsten van het talent, dus ik ben heel blij dat mijn team in één klap twee kleppers rijker is”, klinkt het bij een enthousiaste Regi aan de Vlaamse pers.

Proficiat Melanie en Arno!

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Billie Eilish werkt aan nieuw album

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:30

Fantastisch nieuws voor fans van Billie Eilish. De zangeres heeft in een gesprek met Vanity Fair onthuld dat ze druk bezig is met een nieuw album.

Billie werkt, zoals we van haar gewend zijn, ook voor haar aankomende album samen met haar broer Finneas. Hij is een producer. “We zijn met nieuwe muziek bezig”, bevestigt Billie. “We zijn net begonnen. Het is heel spannend.”

Het album wordt Billies derde plaat en is de opvolger van ‘Happier Than Ever’ uit 2021. Daarvoor kwam ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ uit 2019.

Ontdek meer