Ellen DeGeneres krijgt eigen show op YouTube

Karen Luiken-22 oktober 2022 om 06:52

Ellen DeGeneres mag in mei dan wel gestopt zijn met haar eigen talkshow, helemaal verdwijnen van het scherm doet ze niet. Ze heeft aangekondigd terug te keren naar de televisiewereld met haar gloednieuwe YouTube-serie ‘About Time For Yourself... with Ellen’.

“Hallo allemaal, hoe gaat het met jullie”, zegt Ellen in een aankondiging van de show. “De laatste tijd heb ik wat tijd voor mezelf genomen, weg van de camera’s, en ik heb een geweldige tijd gehad. Ik wil het graag met jullie delen.”

In ‘About Time For Yourself... with Ellen’ wordt DeGeneres gevolgd terwijl ze zich bezighoudt met nieuwe hobby’s. De serie, die uit acht afleveringen bestaat en bij haar thuis is gefilmd, zal vanaf vandaag op YouTube te zien zijn.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Ontdek meer