Ellen DeGeneres krijgt eigen show op YouTube

Karen Luiken-22 oktober 2022 om 06:52

Ellen DeGeneres mag in mei dan wel gestopt zijn met haar eigen talkshow, helemaal verdwijnen van het scherm doet ze niet. Ze heeft aangekondigd terug te keren naar de televisiewereld met haar gloednieuwe YouTube-serie ‘About Time For Yourself... with Ellen’.

“Hallo allemaal, hoe gaat het met jullie”, zegt Ellen in een aankondiging van de show. “De laatste tijd heb ik wat tijd voor mezelf genomen, weg van de camera’s, en ik heb een geweldige tijd gehad. Ik wil het graag met jullie delen.”

In ‘About Time For Yourself... with Ellen’ wordt DeGeneres gevolgd terwijl ze zich bezighoudt met nieuwe hobby’s. De serie, die uit acht afleveringen bestaat en bij haar thuis is gefilmd, zal vanaf vandaag op YouTube te zien zijn.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Netflix deelt eerste glim van nieuwe datingshow 'Perfect Match'

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:04

Dacht je alle datingshows inmiddels wel te hebben gezien? Nee hoor. Netflix heeft weer iets nieuws bedacht: de streamingsdienst lanceert binnenkort de serie ‘Perfect Match’.

In ‘Perfect Match’ mogen stellen die kunnen bewijzen dat ze goed bij elkaar passen, beslissen over andere matches in de datingshow. Zij mogen zeggen welke deelnemers met elkaar op date moeten en kunnen zo op een positieve óf negatieve manier invloed uitoefenen op het verloop van de show.

De deelnemende vrijgezellen zullen voor veel kijkers geen onbekenden zijn. Ze hebben namelijk allemaal al eens meegedaan aan een eerdere datingshow. Sommigen waren te zien in ‘Love is Blind’, anderen in ‘Too Hot To Handle’, ‘The Circle’ of ‘The Mole.

Het eerste seizoen van ‘Perfect Match’ komt op Valentijnsdag (14 februari) naar Netflix.

Ontdek meer