Sam Smith komt met tour naar Antwerpen

Karen Luiken-22 oktober 2022 om 06:46

Sam Smith gaat weer op tournee. De zanger heeft aangekondigd in april en mei verschillende Europese steden te bezoeken, waaronder Antwerpen. Daar maakt hij op 12 mei een pitstop voor zijn Belgische fans.

De Britse zanger begint zijn tour op 12 april in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, en zal vervolgens vanaf 29 april in Europa te vinden zijn. Via Kopenhagen, Berlijn, Stockholm, Oslo, Keulen en Amsterdam reist hij af naar Antwerpen. Daarna bezoekt hij nog de steden Parijs, Zürich, Wenen, Bologne en Turijn.

Alle optredens staan in het teken van Sams aankomende album ‘Gloria’, dat eind januari verschijnt.

Ready to dance? TAGMAG brengt de beste dj's naar Sotto's op 15 april!

Nezir Yikik-01 april 2023 om 08:22

Op 15 april zakt TAGMAG af naar Sotto’s om de nacht he-le-maal tot leven te brengen met de beste dj-sets van het moment. Dans tot de zon opkomt met de heetste namen zoals: Louis XIV & Jamie-Lee Six, Michael Amani, X-TOF, Clémentine Caron, Jaël Ost, Clémentine Caron en Kobe Peeters.

Get your squad together en bestel je tickets vandaag nog via sottos.be/ticketshop!

Nederlandse rapper Antoon krijgt eigen bioscoopfilm

Dieter Blarinckx-30 maart 2023 om 16:09

Goed nieuws voor de fans van de Nederlandse rapsensatie Antoon, want hij verovert binnenkort onze Belgische bioscopen met zijn eerste bioscoopfilm 'Antoon - Engel'.

De muzikale film 'Antoon - Engel' neemt je mee in het leven van deze jonge en zeer getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen.

'Antoon - Engel' zal op 22 en 23 april te zien zijn in de Vlaamse bioscopen van Kinepolis. Meer info kan je hier vinden.

Check hieronder alvast de trailer:

Ontdek meer