Marvel deelt nieuwe beelden van 'Black Panther: Wakanda Forever'

Karen Luiken-22 oktober 2022 om 06:24

In aanloop van 9 november, de datum waarop eindelijk de langverwachte film ‘Black Panther: Wakanda Forever’ uitkomt, deelt Marvel een klein cadeautje. Het entertainmentbedrijf heeft een tv-spot gelost met daarin gloednieuwe beelden.

In ‘Black Panther: Wakanda Forever’ moeten koningin Ramonda, M’Baku, Okoye, Dora Milaje en Shuri er keihard voor vechten om hun natie te beschermen nu koning T’Challa is overleden. Terwijl de Wakandianen ernaar streven hun volgende hoofdstuk te omarmen, moeten de helden samenwerken, met hulp van War Dog Nakia en Everett Ross, om een nieuwe weg te banen naar het koninkrijk Wakanda.

De rol van T’Challa werd in de eerste film gespeeld door acteur Chadwick Boseman. Hij overleed in 2020 aan de verschrikkelijke gevolgen voor kanker. In de vervolgfilm wordt hij op een speciale en eervolle manier herdacht.

Will Smith en Martin Lawrence keren terug voor vierde 'Bad Boys'-film

Nico De Greef-31 januari 2023 om 20:02

Will Smith (54) en Martin Lawrence (57) keren terug als politievrienden Marcus en Mike in een vierde 'Bad Boys'-film. Het duo kondigde de vierde film aan met een zelfgemaakt filmpje op sociale media.

Producent Sony Pictures laat weten dat de film zich momenteel in de vroege ontwikkelfase bevindt en dat het Belgische regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah wederom de regie op zich zullen nemen. Adil en Bilall regisseerden eerder ook al Bad Boys for Life, het meest recente deel in de reeks, en mogen dat nu dus nog eens overdoen.

Wanneer het - nog titelloze - vierde deel in de bioscopen moet draaien, werd niet inbegrepen in de aankondiging.

'Knock at the Cabin' is een absolute must-see voor horrorfans

Karen Luiken-31 januari 2023 om 19:03

Krijg jij geen genoeg van psychologische horrorfilms? Dan is de bioscoop vanaf morgen jouw place to be. Daar wordt namelijk de gloednieuwe titel ‘Knock at the Cabin’ gedraaid, een film die niet alleen een goede cast heeft, maar ook een ijzersterk verhaal.

In ‘Knock at the Cabin’ wordt een jong meisje samen met haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemden. Zij willen dat het gezin een ondenkbare keuze maakt om de apocalypse te vermijden. Met een gelimiteerde toegang tot de buitenwereld moet het gezin beslissen waar ze in geloven voor alles verloren gaat.

De cast bestaat uit sterren als Dave Bautista (bekend van ‘Dune’ en ‘Guardians of the Galaxy’), Jonathan Groff (heeft rollen in ‘Hamilton’ en ‘Mindhunter’), Ben Aldridge (speelde in ‘Pennyworth’ en ‘Fleabag’), Rupert Grint (aka Ron uit ‘Harry Potter’), Abby Quinn (van ‘Little Women’ en ‘Landline’), Nikki Amuka-Bird (die ook te zien is in ‘Old’ en ‘Persuasion’) en jong talent Kristen Cui.

‘Knock at the Cabin’ is vanaf woensdag 1 februari te zien in de Belgische bioscopen.

Ontdek meer