Nu ook een boek van ‘FOMO’

Dieter Blarinckx-21 oktober 2022 om 12:51

Na de film en binnenkort de vervolgserie op Streamz, is er nu ook het boek ‘FOMO - A Deadly Influence’. Zo kom je alles te weten over de relatie tussen personages Xander en June.

“Een film. Een serie. En nu ook een boek! In 'FOMO - A Deadly Influence' lees je het verhaal van Xander en June. Van hun kindertijd tot de dag voor FOMO. NU VERKRIJGBAAR!”, luidt de caption bij de aankondiging op het officiële kanaal van ‘FOMO’.

Zowel de bioscoopfilm als de vervolgserie zullen vanaf 29 oktober te streamen zijn via Streamz. Het gloednieuwe boek is reeds vanaf vandaag verkrijgbaar!

'House of the Dragon' krijgt derde seizoen

Karen Luiken-14 juni 2024 om 06:56

Het is een geweldige week voor fans van ‘House of the Dragon’. Aanstaande zondag gaat het tweede seizoen van de ‘Game of Thrones’ spin-off in première bij HBO, maar dat is niet het enige goede nieuws rondom de reeks. Deadline meldt dat er ook al een derde seizoen in de maak is!

Heel verrassend is het nieuws overigens niet. George R.R. Martin, maker van ‘House of the Dragon’, verklapte in december al dat hij en zijn schrijvers aan een derde én vierde seizoen van het fantasydrama werkten. Het is alleen nog niet bekend wanneer we het derde – laat staan het vierde – seizoen kunnen verwachten.

‘House of the Dragon’ speelt zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen van ‘Game of Thrones’ af en vertelt het verhaal van House Targaryen.

Alle afleveringen derde seizoen ‘Bridgerton’ nu te zien

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Soms vliegen vier weken in een sneltreinvaart voorbij, soms duren ze tergend lang. De afgelopen vier weken vallen onder de laatste categorie. Hoe dat komt? Het wachten op het tweede deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’ was killing. Maaar lieve mensen, jullie geduld wordt vandaag beloond. Het complete derde seizoen is vanaf nu namelijk ein-de-lijk te zien op Netflix!

In het eerste deel van het derde seizoen zagen we hoe Colin Bridgerton en Penelope Featherington zich verloofden, en hoe de ton daar vol verbazing op reageerde. In het tweede deel staat het huwelijk tussen de twee centraal, terwijl Penelope haar alter ego als Lady Whistledown nog steeds voor haar grote liefde probeert te verbergen. Maar of haar dat gaat lukken...?

Onderstaande trailer geeft een klein voorproefje. De rest zie je op Netflix. Veel kijkplezier!

Ontdek meer