Nieuwe album Taylor Swift nu verkrijgbaar!

Dieter Blarinckx-21 oktober 2022 om 12:33

Goed nieuws voor de fans van Taylor Swift, want haar gloednieuwe album 'Midnights' is vanaf nu overal te beluisteren.

'Midnights' is al het tiende album van Taylor Swift en is vanaf afgelopen nacht wereldwijd verkrijgbaar en te streamen.

"Dit is het verhaal van dertien slapeloze nachten, verspreid over mijn hele leven”, vertelde de zangeres onlangs aan de pers.

De laatste paar weken dropte Taylor Swift geregeld de titel van een track via sociale media, telkens om klokslag middernacht. Die video's werden steeds massaal live bekeken via zowel Instagram als Twitter.

Voor het nieuwe album werkte ze ook samen met grote namen zoals Zoë Kravitz en Lana Del Rey.

Het Spotify-album kan je hieronder beluisteren:

Fabiow lanceert nieuwe single ‘Locomotief’

Maxine Decaluwé-17 maart 2023 om 12:35- Foto:

Nick Foli

Fabiow, de opkomende artiest uit Antwerpen, brengt zijn nieuwe single ‘Locomotief’ uit. Het nummer gaat over alles wat God verboden heeft. Ook de videoclip is vanaf vanaf vandaag te bekijken!

Fabiow wilde met deze single iets compleet nieuw uitbrengen dan zijn voorgaande nummers. Samen met zijn producer Anders, creëerde hij een unieke sound die je nergens anders hebt gehoord. De single combineert invloeden uit verschillende genres zoals reggaeton, hiphop en afrobeat.

“In het begin was ik niet helemaal overtuigd van de melodie. Toen ik in de studio het refrein opnam, kreeg ik een boost om er toch aan verder te werken”, vertelt de Antwerpenaar. “Mensen moeten het beluisteren, omdat ’Locomotief’ je meteen een zomergevoel geeft”, gaat hij verder.

Fabiow schrijft sinds zijn vijftiende teksten en melodieën én bracht inmiddels meer dan 100 singles uit. Met dit nummer, wordt zijn veelzijdigheid nog maar eens bevestigd. You go Fabiow!

Docu over Lewis Capaldi heeft een trailer

Karen Luiken-17 maart 2023 om 10:03- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi speelt de hoofdrol in een gloednieuwe documentaire die binnenkort op Netflix verschijnt. Benieuwd wat je daarvan mag verwachten? Een nieuwe trailer geeft een eerste glimp.

De kern van de film is het verhaal van een jonge artiest die terugkeert naar zijn roots nadat hij een wereldwijd succes heeft behaald, in een poging om weer contact te maken met zijn oude leven en de familie en vrienden die hij achterliet. Hij gaat naar het huis van zijn ouders in Schotland en begint daar aan zijn tweede studioalbum ‘Broken By Desire To Be Heavenly Sent’, waarvan we inmiddels weten dat het op 19 mei uitkomt.

De film legt Capaldi’s belangrijkste jaar vast, waarin hij worstelt om de vertrouwdheid van thuis en alles wat hij ooit heeft gekend, in evenwicht te brengen met het leven als een wereldberoemde superster. “Als ik heel eerlijk ben, ben ik doodsbang om deze documentaire aan iedereen te laten zien”, aldus de zanger. “Maar ik ben er ook heel trots op. Ik hoop dat jullie ervan genieten.”

‘Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now’ is vanaf 5 april wereldwijd op Netflix te zien.

Ontdek meer