Feesten op de piste: Belgian Week keert terug!

Karen Luiken-21 oktober 2022 om 08:51

Dacht je dat festivals alleen in de zomer gegeven konden worden? Die gedachte is al heel lang verleden tijd. De Belgian Week bewijst al vijf winters lang dat je ook in de sneeuw kan feesten en dat gaat in 2023 opnieuw gebeuren.

Na vijf duizelingwekkende edities van de Belgian week staat het evenement van 4 februari 2023 tot 11 februari 2023 opnieuw op de planning. Wederom wordt er koers gezet naar de Franse Alpen. Specifieker nog: naar de meest populaire winterbestemming van het Belgische publiek: Val Thorens.

Een hele week lang wordt daar door duizenden Belgen en hun internationale vrienden gefeest tijdens een festival met de beste Belgische dj’s. Op drie verschillende locaties wordt het publiek voorzien van heerlijke deuntjes, soms op hoogtes tot wel 2.400 meter!

De Belgian Week is bedoeld voor iedereen die in de week van 4 tot en met 11 februari een vakantie naar Val Thorens gepland heeft staan (en natuurlijk ook voor iedereen die dat tripje nog moet plannen). Wie een ticket koopt, krijgt de hele week lang toegang tot de festivals van Belgian Week.

Je mag komen après-skiën op de piste, bent welkom op de clubavonden, krijgt gratis welkomshots van TAGMAG (jep, wij zijn er ook bij), zal voorzien worden van lekkere hapjes én kan zeven dagen de beste Belgische dj’s, artiesten en optredens aanschouwen.

Zien we jou daar?!

De NMBS staakt volgende week drie dagen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:34

Neem jij de trein naar school of het werk? Dan moet je volgende week goed opletten, want de NMBS zal namelijk drie dagen gaan staken!

De nieuwe staking van de NMBS zal heel wat hinder veroorzaken. Vanaf maandagavond 28 november om 22 u tot en met donderdag 1 december staakt een groot deel van de NMBS. Hierdoor zullen veel treinen ook niet meer rijden.

De werknemers willen meer geld en meer personeel om zo de werking van de NMBS te verbeteren. Er zijn de laatste weken en maanden al veel onderhandelingen geweest, maar die draaiden nog niet op veel uit.

Check zeker de dag voor je vertrekt de website van NMBS of de app op je smartphone!

Lik een figuur op de buik en raden maar!

Simon Smetryns-23 november 2022 om 15:32

Martijn trok naar TAGMAG x United in Deinze en speelde 'lik een figuur op iemand zijn buik en raad wat het is'.

Zien we jou op 23/12/22 terug in Deinze voor Project X?

Ontdek meer