Feesten op de piste: Belgian Week keert terug!

Karen Luiken-21 oktober 2022 om 08:51

Dacht je dat festivals alleen in de zomer gegeven konden worden? Die gedachte is al heel lang verleden tijd. De Belgian Week bewijst al vijf winters lang dat je ook in de sneeuw kan feesten en dat gaat in 2023 opnieuw gebeuren.

Na vijf duizelingwekkende edities van de Belgian week staat het evenement van 4 februari 2023 tot 11 februari 2023 opnieuw op de planning. Wederom wordt er koers gezet naar de Franse Alpen. Specifieker nog: naar de meest populaire winterbestemming van het Belgische publiek: Val Thorens.

Een hele week lang wordt daar door duizenden Belgen en hun internationale vrienden gefeest tijdens een festival met de beste Belgische dj’s. Op drie verschillende locaties wordt het publiek voorzien van heerlijke deuntjes, soms op hoogtes tot wel 2.400 meter!

De Belgian Week is bedoeld voor iedereen die in de week van 4 tot en met 11 februari een vakantie naar Val Thorens gepland heeft staan (en natuurlijk ook voor iedereen die dat tripje nog moet plannen). Wie een ticket koopt, krijgt de hele week lang toegang tot de festivals van Belgian Week.

Je mag komen après-skiën op de piste, bent welkom op de clubavonden, krijgt gratis welkomshots van TAGMAG (jep, wij zijn er ook bij), zal voorzien worden van lekkere hapjes én kan zeven dagen de beste Belgische dj’s, artiesten en optredens aanschouwen.

Zien we jou daar?!

Win wekelijks koffer én rugzak van American Tourister!

Joyce Vander Auwera-01 juni 2023 om 15:00

TAGMAG Insider Clémentine Caron wordt samen met een internetpersoonlijkheid op pad gestuurd om wereldwijd de meest crazy en unieke feestjes te gaan ontdekken en er te proeven van het uitgaansleven. On est party!

Vanaf 25 mei lanceren we elke donderdag een aflevering uit de vijfdelige serie 'On Est Party'. Clé reist naar Zürich, Valencia, Amsterdam, Thailand en München! Elke week maak je kans op een koffer én rugzak van American Tourister. De wedstrijdvraag verandert wekelijks, naar een vraag die te maken heeft met de aflevering van die week.

Succes! Wie weet reis jij binnenkort in style. ✈️

Deze week gaat de wedstrijdvraag over de aflevering met Lilqra in Valencia.

IKEA organiseert grote rommelmarkt in Gent

Karen Luiken-31 mei 2023 om 10:41- Foto:

Photo by Jueun Song on Unsplash

Nog niks te doen aanstaande zaterdag? Breng vooral een bezoekje aan de IKEA in Gent. Daar wordt een grote rommelmarkt georganiseerd waar meubels, accessoires en kledingstukken worden verkocht.

IKEA probeert klanten al een tijdje aan te zetten om producten en meubels een tweede leven te geven. Dat doet de keten onder andere met een ‘Tweedekanshoek’, die in verschillende filialen te vinden is en waar men afgedankte artikelen, producten met kleine defecten en andere IKEA-spullen tegen kleine prijsjes kan kopen.

Maar nu is er dus iets nieuws: de rommelmarkt. Family members krijgen de kans om hier al hun oude, ongebruikte spullen te verkopen. Dat kunnen IKEA-producten zijn, maar ook andere items. Het evenement is gratis toegankelijk tussen 09.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom!

Ontdek meer