Wil je: nieuwe pyjama's en badjas van Zeeman

Karen Luiken-21 oktober 2022 om 07:15

Nu de natte en grijze herfstdagen officieel zijn aangebroken, komt Zeeman met het beste cadeau waar je ons op dit moment blij mee kan maken: een gloednieuwe collectie met pyjama’s en badjassen. Voorzien van de kenmerkende Zeeman-print en het betaalbare prijskaartje dat je van de keten gewend bent.

Het gaat om een over de top satijnen nachtkleding-collectie, die bestaat uit een tweedelige pyjama voor dames, een tweedelige pyjama voor heren en een bijpassende unisex badjas. De items zijn allemaal gemaakt van dicht geweven satijn. De badjas komt met fake-fur op de mouwen, een band in de taille en ‘Zeeman’ op de rug. Alleen voor de diehard fans.

Alle items gaan voor een magisch bedrag van 24,99 euro de deur uit. Vanaf vanmiddag verkrijgbaar via de webshop van Zeeman! Ben er snel bij, want we achten de kans groot dat de producten als zoete broodjes over de digitale toonbank zullen gaan.

Hebben: comfy hoodies van Odette Lunettes

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 08:25

Odette Lunettes, het bekende Antwerpse brillenmerk van Eline De Munck, heeft zopas ook enkele leuke en comfy hoodies aan het assortiment toegevoegd. En die zijn nu in solden! Ideaal voor mensen die zich graag nestelen in een warme en gezellige hoodie!

"Heb je het koud? Deze unisex - one size hoodie met pluizige binnenkant houdt je warm tijdens de koude dagen. Als je deze hoodie draagt, help je ons door een belangrijke boodschap te verspreiden. We willen dat mensen hun ogen openen en aandacht besteden aan de uitdagingen in onze moderne samenleving. Een van deze uitdagingen is duurzaamheid. Onze hoodies van hoge kwaliteit gaan lang mee en laten je er altijd modieus uitzien. Omdat Odette Lunettes de lokale economie wil steunen, worden de hoodies met de grootste zorg ontworpen en gemaakt in Europa", klinkt het in de officiële beschrijving.

De hoodies zijn nu te koop in de online webshop van Odette Lunettes. Ze zijn beschikbaar in de kleuren zwart, donkergrijs, kaki en beige.

En het zijn solden! Voor één exemplaar betaal je nu 63,20 EUR in plaats van 79 EUR!

Check ze hieronder:

Hebben: Colruyt dropt nieuwe truien

Dieter Blarinckx-01 januari 2023 om 14:05

De Belgische supermarkteten Colruyt begint het jaar 2023 met een leuke actie. Ze geven namelijk nieuwe en felbegeerde truien weg! Hoe? Met een heuse wedstrijd via sociale media!

"Bedankt voor jullie enthousiaste reacties op de coltruy! Om jullie warm te houden, schenken we nu alvast 30 limited edition coltruyen weg samen met onze bedenker Kristof Hoefkens! Vertel waarom jij de grootste Colruyt-fan bent die zo’n exemplaar gewoon moét hebben en de 30 origineelste antwoorden winnen een limited edition trui!", klinkt het bij hun post op sociale media.

Deelnemen kan tot en met 6 januari (deze vrijdag).

Check de wedstrijd hieronder:

Ontdek meer