XINK maakt comeback met concert in de AB

Dieter Blarinckx-21 oktober 2022 om 06:46

Wie opgroeide begin jaren 2000 en regelmatig al eens tot in de vroege uurtjes blijft hangen op een feestje, kan ongetwijfeld de lyrics "een band gaat nooit stuk" meebrullen. En voilà, gelijk had XINK want ze maken in 2023 een comeback!

In 2023 is het exact 20 jaar geleden dat de jongens van XINK meededen aan het allereerste Junior Eurovisiesongfestival met de monsterhit "De Vriendschapsband". En dat gaan ze vieren met een heus reünieconcert. Dat maakten de mannen van XINK bekend bij de Vlaamse radiozender Studio Brussel.

Bandleden Jonas en Thomas vertelden bij de radio over hun plannen en hoe die tot stand kwamen: “Er kwamen veel goeie reacties op een mogelijke comeback, dus zijn we nog eens samen in ons repetitiekot gedoken. We wilden zien of er nog iets was, en dat was er wel degelijk. Toen dachten we: waarom niet?”

Het reünieconcert zal plaatsvinden op 23 februari 2023 in de Ancienne Belgique in Brussel.

“We gaan voor een XINK 2.0. Fans zullen de nummers van vroeger zeker herkennen, maar we steken ze wel in een modern jasje”, klinkt het.

Vanaf maandag zijn de tickets te koop via de website van de AB!

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Panic! At The Disco gaat na 20 jaar uit elkaar

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:00

Droevig nieuws voor de fans van de Amerikaanse rockband Panic! At The Disco, want de bandleden gaan na twintig jaar uit elkaar. Dat werd zopas aangekondigd via hun sociale media.

Na meer dan negentien jaar is het binnenkort over en uit met de bekende band Panic! At The Disco. Na hun aankomende Europese tournee zullen ze er voorgoed mee stoppen. Dat trieste nieuws werd bekendgemaakt via hun instagram:

"Soms moet een reis stoppen zodat er een andere kan beginnen. Sarah en ik verwachten een kindje, en ik wil me focussen op mijn familie”, klinkt het bij frontzanger Brendon Drie.

Maar eerst hebben ze nog een hele tournee op de planning staan, met ook een Belgische halte op 28 februari in het Sportpaleis in Antwerpen!

Ontdek meer