XINK maakt comeback met concert in de AB

Dieter Blarinckx-21 oktober 2022 om 06:46

Wie opgroeide begin jaren 2000 en regelmatig al eens tot in de vroege uurtjes blijft hangen op een feestje, kan ongetwijfeld de lyrics "een band gaat nooit stuk" meebrullen. En voilà, gelijk had XINK want ze maken in 2023 een comeback!

In 2023 is het exact 20 jaar geleden dat de jongens van XINK meededen aan het allereerste Junior Eurovisiesongfestival met de monsterhit "De Vriendschapsband". En dat gaan ze vieren met een heus reünieconcert. Dat maakten de mannen van XINK bekend bij de Vlaamse radiozender Studio Brussel.

Bandleden Jonas en Thomas vertelden bij de radio over hun plannen en hoe die tot stand kwamen: “Er kwamen veel goeie reacties op een mogelijke comeback, dus zijn we nog eens samen in ons repetitiekot gedoken. We wilden zien of er nog iets was, en dat was er wel degelijk. Toen dachten we: waarom niet?”

Het reünieconcert zal plaatsvinden op 23 februari 2023 in de Ancienne Belgique in Brussel.

“We gaan voor een XINK 2.0. Fans zullen de nummers van vroeger zeker herkennen, maar we steken ze wel in een modern jasje”, klinkt het.

Vanaf maandag zijn de tickets te koop via de website van de AB!

De Jeugd Van Tegenwoordig komt naar de Lotto Arena

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 10:07

De Nederlandse band, de Jeugd Van Tegenwoordig viert zijn twintigste verjaardag, een mijlpaal die ze samen zullen vieren met hun fans. De band komt op vrijdag 14 november 2025 naar de Lotto arena in Antwerpen.

Hun carrière begon in 2005 met het debuutalbum 'Parels Voor De Zwijnen', en sindsdien hebben ze al 8 albums uitgebracht. Hierop staan nummers zoals de legendarische nummer 1-hit ‘Watsekeburt?!’, maar ook ‘Sterrenstof’, ‘Manon’ en ‘Get Spanish’.

Wi je erbij zijn? De tickets voor hun jubileumconcert zijn beschikbaar vanaf donderdag 24 oktober om 10.00 uur via djvt.nl, livenation.be en busker.be.

Niall Horan neemt pauze om aan muziek te werken

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:18

Niall Horan verdwijnt een tijdje uit de spotlights. De voormalige One Direction-zanger heeft aangekondigd een pauze te nemen om aan nieuwe muziek te werken.

Niall deed de aankondiging op de laatste avond van zijn wereldtournee in Colombia. “Ik ga even verdwijnen”, zei hij tegen zijn publiek. “Ik ga een nieuw album maken en kom terug. Dat beloof ik.”

Het album wordt het vierde soloalbum van Niall. In 2017 bracht hij zijn eerste plaat ‘Flicker’ uit, in 2020 kwam ‘Heartbreak Weather’ en vorig jaar ‘The Show’.

Ontdek meer