Netflix werkt aan tweede seizoen 'Heartbreak High'

Karen Luiken-21 oktober 2022 om 06:34

De Australische tiener-reboot van ‘Heartbreak High’ krijgt een tweede seizoen. Netflix heeft kort na het lanceren van een succesvol eerste seizoen besloten de show te verlengen.

‘Heartbreak High’ is oorspronkelijk een show uit de jaren ’90, maar is speciaal voor Netflix gemoderniseerd. Het verhaal gaat over leerlingen van een middelbare school in Sydney en is te vergelijken met andere tienerdrama’s van Netflix zoals ‘Elite’ en ‘Heartstopper’.

De originele versie van 'Heartbreak High' kwam zo’n dertig jaar geleden in tachtig verschillende landen op de buis. De show bestaat uit zeven seizoenen, die allemaal op Netflix staan. De reboot staat er sinds september op.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

'The Guardians of the Galaxy Holiday Special' nu te streamen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:19

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en langverwachte kerstspecial van 'The Guardians of the Galaxy' staat sinds vandaag op Disney+.

De Guardians willen Star-Lord opvrolijken voor de eindejaarsfeesten en beslissen daarom een speciale gast vanop Aarde uit te nodigen… Niemand minder dan Kevin Bacon!

De eerste recensies zijn alvast laaiend enthousiast en prijzen vooral de leuke en humoristische vibe van de Guardians, in combinatie met de magie van Kerst.

Check hieronder de trailer en stream 'm nu via Disney+:

Ontdek meer