Dit is de trailer van het nieuwe seizoen van 'The Crown'

Dieter Blarinckx-20 oktober 2022 om 17:43

De laatste paar dagen is er veel te doen geweest om het nieuwe seizoen van de veelbesproken Netflix-reeks. En nu, na het teasen van enkele stills en de poster, werd ook de langverwachte trailer gedropt.

Deze fictieve dramatisering is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het verhaal van koningin Elizabeth II en de politieke en persoonlijke gebeurtenissen die haar bewind vorm hebben gegeven.

Het is een nieuw decennium en de koninklijke familie staat voor de grootste uitdaging ooit: bewijzen dat ze relevant blijft in het Engeland van de jaren '90. Diana en Charles voeren een media-oorlog en de koninklijke basis begint te scheuren.

De laatste dagen staat de succesvolle serie in het midden van de schijnwerpers nadat veel critici de serie afkraken omwille van de onjuistheden. Netflix reageerde dan op gepaste wijze met het statement dat het wel degelijk om fictie gaat en dus niet allemaal gebaseerd is op waargebeurde feiten.

Bekijk hieronder de trailer en start met streamen vanaf 9 november.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Ontdek meer