Disneyland Paris Monopoly is nu verkrijgbaar!

Dieter Blarinckx-20 oktober 2022 om 17:23

Goed nieuws voor de fans van gezelschapspelletjes en Disneyland Paris, want de felbegeerde Monopoly-variant van het Franse resort is nu verkrijgbaar!

Via instagram liet Disneyland Paris weten dat hun nieuwe variant van het populaire bordspel Monopoly vanaf nu verkrijgbaar is in de shops in de parken:

"Heb je er altijd al van gedroomd om je favoriete attractie te bezitten? 🤩 Dat kan nu, dankzij de gloednieuwe editie van Monopoly die speciaal is gemaakt ter gelegenheid van onze 30ste verjaardag! 🎲✨ Je moet uit de gevangenis blijven en slagen om je betoverde wereld te bouwen! Welke attractie zou je als eerste kopen? 🏜🚀🐍👑 Vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar in onze winkels ✨", luidt in het caption.

Voorlopig is het bordspel dus enkel verkrijgbaar in de shops van Disneyland zelf. Online is deze helaas niet te koop.

Check hieronder hun aankondiging:

Tweede seizoen 'And Just Like That' heeft een trailer

Karen Luiken-02 juni 2023 om 12:04

Precies 21 dagen, oftewel: drie weken. Dat is hoe lang je nog moet wachten op het tweede seizoen van ‘And Just Like That’. Wat je daarvan mag verwachten? Een gloednieuwe trailer geeft een aantal details vrij.

De liefdesverhalen van de hoofdpersonages Carrie, Charlotte en Miranda gaan verder waar ze gebleven waren. Carrie dealt nog steeds met het grote verlies van Mr. Big, maar krijgt met de comeback van een oude liefde (Aidan komt terug!) eindelijk een fijn lichtpuntje. Miranda zet haar relatie met Che voort en Charlotte blijft de hilarische vrouw die ze al was.

Naast Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis en John Corbett weten we inmiddels ook dat Kim Cattrall in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Hoewel zij altijd heeft gezegd geen deel uit te willen maken van het ‘Sex And The City’-vervolg, blijkt nu toch dat ze een klein rolletje heeft in de laatste aflevering van het seizoen.

‘And Just Like That 2’ verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max. De eerste twee afleveringen komen er tegelijk op, de overige negen afleveringen laten langer op zich wachten. De streamingdienst zet iedere donderdag een nieuwe episode online.

Mattel komt met speciale collectie voor 'Barbie'-film

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:34

Om te vieren dat over een paar weken de ‘Barbie’-film in première gaat, komt Mattel nu met iets leuks. Het merk lanceert een speciale Barbie-collectie die in het teken staat van de film.

De lijn bestaat uit barbiepoppen die kledingstukken dragen uit ‘Barbie The Movie’, de film die vanaf 19 juni op het grote doek draait. Margot Robbie en Ryan Gosling spelen daarin de hoofdrol. Verder kunnen fans ook het huis en de auto’s uit de film in speelgoedversie kopen.

Naast de barbiepoppen geeft Mattel ook een speciale versie van ander speelgoed uit, zoals een UNO-kaartspel en spullen van Fisher-Price en Hot Wheels.

Ontdek meer