Disneyland Paris Monopoly is nu verkrijgbaar!

Dieter Blarinckx-20 oktober 2022 om 17:23

Goed nieuws voor de fans van gezelschapspelletjes en Disneyland Paris, want de felbegeerde Monopoly-variant van het Franse resort is nu verkrijgbaar!

Via instagram liet Disneyland Paris weten dat hun nieuwe variant van het populaire bordspel Monopoly vanaf nu verkrijgbaar is in de shops in de parken:

"Heb je er altijd al van gedroomd om je favoriete attractie te bezitten? 🤩 Dat kan nu, dankzij de gloednieuwe editie van Monopoly die speciaal is gemaakt ter gelegenheid van onze 30ste verjaardag! 🎲✨ Je moet uit de gevangenis blijven en slagen om je betoverde wereld te bouwen! Welke attractie zou je als eerste kopen? 🏜🚀🐍👑 Vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar in onze winkels ✨", luidt in het caption.

Voorlopig is het bordspel dus enkel verkrijgbaar in de shops van Disneyland zelf. Online is deze helaas niet te koop.

Check hieronder hun aankondiging:

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Ook BTS-lid Suga krijgt eigen serie

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:45

Jin is niet het enige BTS-lid dat een eigen serie krijgt. Ook Suga is binnenkort op YouTube te zien met een nieuwe reeks.

De show van Suga gaat ‘Suchwita’ heten en betekent eigenlijk niet meer dan ‘tijd om met SUGA te drinken’. Het wordt een talkshowachtige serie waarin Suga drinkt en openhartig praat met mensen uit verschillende vakgebieden.

“Suga zal de charmes van zijn gasten onthullen met zijn spreekvaardigheid, gebaseerd op zijn kennis van muziek en een breed scala aan onderwerpen”, zegt Big Hit Music, het label van BTS.

Een paar weken geleden werd al duidelijk dat Jin iets soortgelijks gaat doen. Hij krijgt een vierdelige realityshow op YouTube waarin hij zijn best doet om de dronken waarheid van verschillende gasten te achterhalen.

Ontdek meer