'She-Hulk' nu ook slechts scorende Marvelserie ooit

Dieter Blarinckx-20 oktober 2022 om 13:23

Geen goed nieuws voor Marvel, want hun laatste serie 'She-Hulk: Attorney at Law', is nu ook officieel de slechts scorende serie van Marvel. 'She-Hulk' scoort zelfs nog slechter dan 'Ms. Marvel'.

'She-Hulk' vertelt het verhaal van advocate Jennifer Walters (gespeeld door Tatiana Maslany). Zij is de nicht van de echte Hulk (Mark Ruffalo). Door een bloedtransfusie krijgt Walters de krachten van haar neef, waardoor ze in de She-Hulk kan veranderen. Maar in tegenstelling tot haar neef lijkt Walters haar krachten beter onder controle te hebben.

Al vanaf het moment dat de trailer gedropt werd, hadden fans hun bedenkingen. Vooral de slechte CGI en het feit dat Marvel tegenwoordig kwantiteit boven kwaliteit zet, zaait kwaad bloed bij de fans. En dat wordt ook gereflecteerd in de cijfers.

Op Rotten Tomatoes kreeg de serie een score van 87 van de critci, maar het publiek gaf de reeks maar een score van 35. Dat is 45% minder dan 'Ms. Marvel' en 55% minder dan 'Moon Knight'

De finale van 'She-Hulk' ging vorige week online en werd maar matig onthaald. Heb jij al gekeken?

Disney trekt stekker uit serie ‘Willow’

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:46

Droevig nieuws voor de fans van de ‘Willow’-franchise, want Disney heeft zopas bevestigd dat er geen tweede seizoen zal gemaakt worden. Na de film uit de jaren ’80 dropte Disney eind vorig jaar de gelijknamige serie op Disney+. Maar het blijft dus bij dat ene seizoen.

De serie speelt zich een 10-tal jaren na de film af, met de terugkeer van Warwick Davis als het hoofdpersonage Willow. Het eerste seizoen telde zo’n acht afleveringen die telkens goed onthaald werden.

De show kreeg dus ook enorm goede recensies, waarin de cinematografie en vooral het magische verhaal werden geprezen. Maar toch heeft Disney nu besloten om er de stekker uit te trekken.

Een officiële verklaring waarom ze geen nieuwe afleveringen meer zullen maken, blijft voorlopig nog uit.

Check de trailer hieronder en stream nu alle afleveringen via Disney+:

Billie Eilish maakt acteerdebuut als sekteleidster

Joyce Vander Auwera-18 maart 2023 om 12:08

Op Prime Video kan je vanaf nu 'Swarm' bekijken, een psychologische thrillerserie met de nodige duistere humor. Het hoofdpersonage zakt steeds dieper weg in de duistere kant van haar eigen geest. Op een gegeven moment ontmoet ze Eva, gespeeld door Billie Eilish.

De serie draait vooral om Dre, een 'stan'. Dat is een ongezonde fanatieke en behoorlijk creepy fan. Stans zijn de nachtmerrie van elke artiest en in 'Swarm' wordt duidelijk waarom. Dre is fan van popster Ni'jah, een fictieve zangeres gebaseerd op Beyoncé. Popster Billie Eilish maakt haar acteerdebuut in de serie, maar is geen zangeres.

Dre en Eva kennen elkaar, Eva is namelijk sekteleidster. Naast het leiden van een groep bizarre dames, biedt Eva ook therapie aan. De clip, die je hieronder kunt bekijken, maakt het erg lastig om onderscheid te maken tussen de verwarde Dre en haar griezelige 'hulpverleenster'.

Ben je benieuwd of Billie Eilish het televisiescherm even hard domineert als de hitlijsten? Je kan de zeven afleveringen van seizoen 1 bekijken op Prime Video.

Ontdek meer