'She-Hulk' nu ook slechts scorende Marvelserie ooit

Dieter Blarinckx-20 oktober 2022 om 13:23

Geen goed nieuws voor Marvel, want hun laatste serie 'She-Hulk: Attorney at Law', is nu ook officieel de slechts scorende serie van Marvel. 'She-Hulk' scoort zelfs nog slechter dan 'Ms. Marvel'.

'She-Hulk' vertelt het verhaal van advocate Jennifer Walters (gespeeld door Tatiana Maslany). Zij is de nicht van de echte Hulk (Mark Ruffalo). Door een bloedtransfusie krijgt Walters de krachten van haar neef, waardoor ze in de She-Hulk kan veranderen. Maar in tegenstelling tot haar neef lijkt Walters haar krachten beter onder controle te hebben.

Al vanaf het moment dat de trailer gedropt werd, hadden fans hun bedenkingen. Vooral de slechte CGI en het feit dat Marvel tegenwoordig kwantiteit boven kwaliteit zet, zaait kwaad bloed bij de fans. En dat wordt ook gereflecteerd in de cijfers.

Op Rotten Tomatoes kreeg de serie een score van 87 van de critci, maar het publiek gaf de reeks maar een score van 35. Dat is 45% minder dan 'Ms. Marvel' en 55% minder dan 'Moon Knight'

De finale van 'She-Hulk' ging vorige week online en werd maar matig onthaald. Heb jij al gekeken?

Deze nieuwe serie van Netflix wil je zien

Karen Luiken-22 april 2024 om 07:36

Netflix heeft een nieuw pareltje in de aanbieding dat absoluut op je watch-list mag. Sinds kort is op de streamingsdienst ‘Anthracite’ te zien, een thriller met een spannend verhaal.

‘Anthracite’ gaat over een oude moordzaak die wordt heropend wanneer een journalist verdwijnt. Online speurwerk leidt naar zijn dochter naar een bergplaatsje dat wordt geheerst door een geheimzinnige sekte. Eenmaal daar gebeuren er niet alleen vreemde, maar ook gevaarlijke dingen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hatik, Noémie Schmidt en Camille Lou. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Belgische Nicolas Godart.

Tweede seizoen spin-off 'Pretty Little Liars' volgende maand op Streamz

Karen Luiken-21 april 2024 om 11:24

Het tweede seizoen van de spin-off van ‘Pretty Little Liars’ komt volgende maand naar Streamz. De reeks draagt de naam ‘Summer School’ en is het vervolg op ‘Original Sin’. Op 10 mei verschijnt de eerste aflevering.

Na de schrijnende gebeurtenissen van ‘Original Sin’ worden de Pretty Little Liars geconfronteerd met een lot dat erger is dan de dood: de zomerschool. Maar Millwood High is niet het enige dat in de weg staat van hun leuke zomerbaantjes en nieuwe liefdesinteresses. Een nieuwe slechterik, die al dan niet een connectie heeft met A, is naar de stad gekomen en gaat hen allemaal op de proef stellen.

Onderstaande trailer geeft een eerste voorproefje. De rest kun je over een paar weken bewonderen.

Ontdek meer