Zien: huiveringwekkende trailer van de serie 'FOMO'

Karen Luiken-20 oktober 2022 om 11:37

Misschien heb je het al gelezen, misschien ook niet, maar de Vlaamse horror ‘FOMO’ krijgt een vervolg. Er komt een serie van de film en die zal - net als de film overigens - vanaf 29 oktober te zien zijn via Streamz. De trailer is vandaag gedeeld.

In de film zagen we hoe tien influencers deelnemen aan een gloednieuw realityprogramma. Wat lijkt op een onschuldig spel, verandert al snel in een ware nachtmerrie. Want als er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert de show in een overlevingsstrijd en ontpopt er een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar.

De serie gaat verder waar de film is gestopt. De overlevers denken eindelijk veilig te zijn, maar worden weer in een nachtmerrie gestort wanneer er een nieuwe groep gemaskerde figuren opduikt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ian Thomas en Marthe Schneider. Andere gezichten die we in de vierdelige serie terug gaan zien, zijn die van Celeste Cortez, Angela Dedvukaj, Nora Dari, Joffrey Anane, Nathan Bouts, Oscar Högström, Sarah-Lynn Clerckx, Leonard Santos, Ayana Doucouré, Kes Bakker, Stefan Perceval, Gilles Van Hecke, Hariette Sylva, Steffie Mercie, Jamie-Lee Six en Ferre Van den Brouck.

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer