Tom Felton open over drankprobleem

Karen Luiken-20 oktober 2022 om 06:26

Tom Felton heeft in het verleden gekampt met een alcoholprobleem. In zijn gloednieuwe boek vertelt de acteur, die vooral bekend staat om zijn vertolking van Draco Malfidus in ‘Harry Potter’, over zijn donkere momenten na zijn succes als kindacteur.

In een uittreksel dat in handen is van People schrijft Tom dat hij op een bepaald moment in zijn leven een paar drankjes per dag dronk voordat de zon was ondergegaan. “Bij elk biertje hoorde een scheutje whisky”, aldus de acteur. “Maar de alcohol was niet het probleem. Het was een symptoom. Het probleem zat veel dieper.”

De gewoonte om veel te drinken liep uit de hand. Zodanig zelfs, dat de mensen om Tom heen een interventie organiseerden. Toms advocaat was daar ook bij. “Hij sprak in alle eerlijkheid”, vertelt Tom daarover. “Hij zei: ik ken je niet zo goed, maar je lijkt me een aardige vent. Dit is de zeventiende interventie die ik in mijn carrière heb meegemaakt. Elf van hen zijn nu dood. Wees niet de twaalfde.”

Tom besloot hulp te zoeken en vond die ook. “Ik ben niet de enige die deze gevoelens heeft. Net zoals we allemaal op een bepaald moment in ons leven fysieke gezondheidsproblemen ervaren, zo ervaren we ook allemaal mentale gezondheidsproblemen. Dat is niet erg. Het is geen teken van zwakte.”

Assistent overleden 'Euphoria'-ster eist achterstallig loon

Joyce Vander Auwera-08 februari 2024 om 16:30

Zes maanden na het overlijden van Angus Cloud blijft zijn familie geconfronteerd met financiële eisen. De 'Euphoria'-ster had enige achterstand in zijn betalingen en is nu nog steeds 310.000 dollar, ongeveer 287.000 euro, verschuldigd aan zijn voormalige assistent.

Rechtbankdocumenten, verkregen door de krant 'The Blast', onthullen dat de voormalige assistent achterstallig loon opeist. De schuldeiser beweert dat hij niet is betaald voor zijn werk tussen september 2021 en juli 2023, wat neerkomt op een totaalbedrag van 115.000 dollar, ongeveer 107.000 euro. Daarnaast beweert de assistent dat Cloud hem nog eens 80.000 dollar (ongeveer 74.000 euro) aan commissies verschuldigd was, gebaseerd op 10 procent van het inkomen van Angus, wat het totaal op zo'n 181.000 euro bracht.

De voormalige assistent claimt ook dat er onbetaalde sponsordeals zijn met bedrijven als Fila, Marc Jacobs, Ralph Lauren, Reebok, Ray-Ban, enzovoort, waardoor de familie van de overleden acteur nu geconfronteerd wordt met een totaalbedrag van 287.000 euro.

Als versterking van de aanklacht voegde de voormalige assistent een screenshot toe waarin hij met de moeder, Lisa Cloud, discussieert over de nog openstaande betalingen en tevens zijn bezorgdheid uit over de gezondheid van de acteur.

Lisa benadrukt dat Angus op de hoogte is van de situatie en dat er voortdurende onenigheid over geld is. Ze wijst op de mogelijk verminderde helderheid van de acteur als gevolg van zijn dagelijkse drugsgebruik. Er is tevens ook een screenshot toegevoegd waarin Angus toegeeft dat hij het bedrag niet kan betalen en de schuld erkent.

Cloud stierf op 31 juli vorig jaar op 25-jarige leeftijd aan een toevallige overdosis methamfetamine, cocaïne, fentanyl en benzodiazepinen, aldus de autoriteiten.

Zita Wauters neemt afscheid van geliefde viervoeter Julleke

Joyce Vander Auwera-08 februari 2024 om 15:55

Zita Wauters (19) heeft afscheid moeten nemen van haar trouwe metgezel, Julleke, nog geen anderhalf jaar nadat de familie Wauters ook afscheid nam van hun hond Senna. "Rust zacht," schrijft de jonge presentatrice in een aangrijpend eerbetoon op Instagram.

Julleke was Zita's beste vriendje sinds haar kindertijd, waardoor het afscheid extra zwaar valt. "Het doet pijn om je nu los te laten," deelt ze met emotie. Ze deelt daarbij een reeks foto's die een inkijkje geven in hun hechte band door de jaren heen. Deze beelden zullen ongetwijfeld altijd een speciale plek in Zita's hart behouden.

Eind 2022 nam de familie Wauters ook afscheid van hun hond Senna, die ook de respectabele leeftijd van 14 jaar bereikte. Hierdoor is Billie nu het enige huisdier in het gezin. Hopelijk kan Billie enige troost bieden aan de familie in deze moeilijke tijd.

Ontdek meer