Tom Felton open over drankprobleem

Karen Luiken-20 oktober 2022 om 06:26

Tom Felton heeft in het verleden gekampt met een alcoholprobleem. In zijn gloednieuwe boek vertelt de acteur, die vooral bekend staat om zijn vertolking van Draco Malfidus in ‘Harry Potter’, over zijn donkere momenten na zijn succes als kindacteur.

In een uittreksel dat in handen is van People schrijft Tom dat hij op een bepaald moment in zijn leven een paar drankjes per dag dronk voordat de zon was ondergegaan. “Bij elk biertje hoorde een scheutje whisky”, aldus de acteur. “Maar de alcohol was niet het probleem. Het was een symptoom. Het probleem zat veel dieper.”

De gewoonte om veel te drinken liep uit de hand. Zodanig zelfs, dat de mensen om Tom heen een interventie organiseerden. Toms advocaat was daar ook bij. “Hij sprak in alle eerlijkheid”, vertelt Tom daarover. “Hij zei: ik ken je niet zo goed, maar je lijkt me een aardige vent. Dit is de zeventiende interventie die ik in mijn carrière heb meegemaakt. Elf van hen zijn nu dood. Wees niet de twaalfde.”

Tom besloot hulp te zoeken en vond die ook. “Ik ben niet de enige die deze gevoelens heeft. Net zoals we allemaal op een bepaald moment in ons leven fysieke gezondheidsproblemen ervaren, zo ervaren we ook allemaal mentale gezondheidsproblemen. Dat is niet erg. Het is geen teken van zwakte.”

Demi Lovato maakt docu over kindsterren

Karen Luiken-17 maart 2023 om 09:57

Demi Lovato werkt aan een nieuwe documentaire. De zangeres is volgens IndieWire bezig met ‘Child Star’, een film over kindsterretjes.

‘Child Star’ concentreert zich op de hoogte- en dieptepunten van het sterrendom van kinderen, waarbij wordt gekeken naar hoe de schijnwerpers en roem hun toekomst beïnvloeden. Er komen ervaringen van Demi voorbij, die als tiener bij Disney Channel werkte, plus interviews met andere kindsterren.

“Er is geen betere film voor mijn regiedebuut dan dit verhaal. Het komt heel dichtbij”, zegt Demi in een verklaring. “Ons project werpt licht op belangrijke boodschappen over opgroeien in de publieke belangstelling en leren onze grenzen te bewaken.”

De productie van de docu is al begonnen en zal naar verwachting ergens volgend jaar op Hulu verschijnen.

Justin Bieber kan weer lachen na verlamd gezicht

Karen Luiken-17 maart 2023 om 07:20

Justin Bieber knapt steeds verder op nadat hij vorig jaar kampte met gezichtsverlamming door het Ramsay Hunt-syndroom. Met een video op Instagram laat hij zien dat hij weer kan lachen.

Afgelopen juni kondigde The Biebs aan dat zijn gezicht verlamd was door een soort virus dat zijn zenuwen in zijn oor en gezicht aantastte. Een van zijn ogen knipperde niet, hij kon nog maar half lachen en ook zijn neusvleugel bewoog niet meer. De klachten waren zelfs zo erg, dat Justin zijn Justice World Tour moest cancelen.

Maar dat is nu dus allemaal voorbij. Op social media deelt de zanger een filmpje van zijn gezicht. ‘Wait for it’, staat erbij geschreven. Aan het einde van de video komt onderstaand beeld voorbij, waarmee Justin laat zien dat hij weer breed kan grijnzen.

Ontdek meer