‘In The Soop: Friendcation’ nu eindelijk te zien!

Karen Luiken-20 oktober 2022 om 06:16

Terwijl het hier steeds grijzer en natter wordt genieten van andermans vakantie? Het kan nu op Disney+. De streamingsdienst heeft gisteren eindelijk ‘In the Soop: Friendcation’ online gezet, een serie waarin enkele grote sterren op Korea samen op reis gaan.

Met ‘In The Soop: Friendcation’ krijgen we te zien hoe Park Seo-jun, rapper Peakboy, Choi Woo-shik, Park Hyung-sik en BTS-lid V hun drukke levens verruilen voor een verrassingsreis naar het platteland. Afgezonderd van de buitenwereld nemen ze de tijd om van de natuur te genieten en hun favoriete bezigheden uit te oefenen in het bos.

De gloednieuwe realityserie, een spin-off van ‘In the Soop’, bestaat uit vier afleveringen.

ZIEN: Eerste trailer 'Knokke Off 2'

Chelsy Vanlerberghe-14 oktober 2024 om 13:05

Het is zover: VRT MAX heeft de eerste trailer van het tweede seizoen van de razendpopulaire serie 'Knokke Off' gedropt! En als je dacht dat seizoen 1 al insane was, belooft dit seizoen het nog te overtreffen. Check hieronder al de eerste beelden!

In dit seizoen maken we kennis met Bonmamie, de grootmoeder van Alex. Ze komt naar de fancy kuststad om orde op zaken te stellen en dat is hard nodig na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen. Spannend!

Markeer 6 december in je agenda, want dan gaat 'Knokke Off 2' van start op VRT MAX.

Nieuwe details bekend over vierde seizoen 'Bridgerton'

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:31

Nicola Coughlan heeft een aantal nieuwe details gedeeld over het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’. De actrice, die Penelope Featherington speelt in de serie, laat in een gesprek met Good Morning America weten dat haar personage nu gelukkig getrouwd is met Colin Bridgerton.

“Het is erg leuk om een gelukkig getrouwd persoon met een schattige baby te spelen”, aldus Nicola over haar personage.

Penelope en Colin stonden in het derde seizoen centraal, maar zullen in het vierde seizoen – dat dit keer om Benedict Bridgerton draait – dus ook een comeback maken. “Het voelt alsof ze al hun problemen al hebben doorstaan", zegt Nicola verder nog over Penelope en Colin. "Ze komen terug, zijn gewoon verliefd en hebben een geweldige tijd samen.”

Ontdek meer