BTS-lid Jin brengt eerste solonummer uit

Karen Luiken-20 oktober 2022 om 06:09

Nog een BTS-lid gaat een eerste soloplaat uitbrengen. Na j-hope zal ook Jin volgende week een eigen single lanceren.

J-hope bracht in juli een compleet album uit, in het geval van Jin zal het (voorlopig) alleen om een single gaan. Het liedje in kwestie heet ‘The Astronaut’ en wordt op vrijdag 28 oktober de wereld in geslingerd. Inclusief een bijbehorende clip!

Na het lanceren van het liedje zal het hoogstwaarschijnlijk wat stiller zijn rondom Jin. Zijn label Big Hit Music heeft eerder deze week namelijk aangekondigd dat alle heren van BTS aan hun verplichte legerdienst moeten beginnen.

Jin is de oudste van de groep en start daarom als eerste. Hij begint waarschijnlijk voor het einde van het jaar. Het muzikale talent moet 18 tot 21 maanden in dienst.

Adele maakt groot nieuws bekend

Dieter Blarinckx-26 maart 2023 om 18:11

Goed nieuws voor de fans van het muzikale genie Adele, want de Britse zangeres heeft zopas groot en belangrijk nieuws gedeeld met haar fans. Zo zal ze langer dan voorzien in Las Vegas blijven met haar veelbesproken en succesvolle concert 'Weekends with Adele'.

De Britse solosensatie heeft zopas zowel via sociale media als mail aangekondigd dat ze 'Weekends with Adele', haar vaste concerten in Caesar's Palace in Vegas, zal verlengen. Normaal liep die concertreeks af in juni, maar Adele verlengde nog tot en met 4 november.

Je kan je nu alvast registreren om kans te maken op die felbegeerde tickets, want die zullen ongetwijfeld snel de deur uitvliegen. Hier kan je alvast meer info terugvinden.

Check haar aankondiging hieronder:

Zo hoorde je 'Flowers' van Miley Cyrus nog nooit!

Dieter Blarinckx-24 maart 2023 om 17:05

Op YouTube wordt vaak de meest creatieve en coole content gedropt. Zo kwamen we ook op deze cover van de megahit 'Flowers' en die neemt je helemaal mee naar de roaring twenties!

Miley Cyrus' wereldhit 'Flowers' wordt platgedraaid op de radio, maar deze speciale en verrassende versie hoorde je nog nooit! Het populaire YouTube-collectief Postmodern Jukebox dropte zopas immers een bewerking van de hit, maar dan in een jaren '20-jasje.

De groep Postmodern Jukebox brengt regelmatig nieuwe bewerkingen uit van grote hits, maar telkens met een hoek af. Dit keer is het de beurt aan de megahit 'Flowers' van Miley Cyrus. En wij zijn er helemaal zot van!

Check de verrassend coole versie hieronder:

Ontdek meer