BTS-lid Jin brengt eerste solonummer uit

Karen Luiken-20 oktober 2022 om 06:09

Nog een BTS-lid gaat een eerste soloplaat uitbrengen. Na j-hope zal ook Jin volgende week een eigen single lanceren.

J-hope bracht in juli een compleet album uit, in het geval van Jin zal het (voorlopig) alleen om een single gaan. Het liedje in kwestie heet ‘The Astronaut’ en wordt op vrijdag 28 oktober de wereld in geslingerd. Inclusief een bijbehorende clip!

Na het lanceren van het liedje zal het hoogstwaarschijnlijk wat stiller zijn rondom Jin. Zijn label Big Hit Music heeft eerder deze week namelijk aangekondigd dat alle heren van BTS aan hun verplichte legerdienst moeten beginnen.

Jin is de oudste van de groep en start daarom als eerste. Hij begint waarschijnlijk voor het einde van het jaar. Het muzikale talent moet 18 tot 21 maanden in dienst.

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer