Nederlandse vrouw aangevallen door agressieve wolfspin

Karen Luiken-19 oktober 2022 om 15:58

Een nachtmerrie is werkelijkheid geworden voor een Nederlandse vrouw. Ze ontdekte een grote spin in haar slaapkamer en bij een poging het achtpotige beest te vangen, werd ze aangevallen.

Het gebeurde volgens de dierenambulance van Limburg in het Nederlandse plaatsje Heerlen. Een inwoonster van die stad spotte een grote spin in haar slaapkamer. Ze wilde het dier vangen om buiten te zetten, maar werd toen aangevallen. Uren later zat de spin er nog steeds.

“Wij zijn de spin op gaan halen”, zegt de dierenambulance van Limburg. Het gaat om een wolfspin die uit zelfverdediging giftig kan bijten, al is dit voor mensen niet gevaarlijk. “We hebben hem gevangen en netjes in ons ‘spinnenbakje’ gedaan”, klinkt het nog. “Daarna is hij, na overleg met een expert, weer uitgezet in de natuur.”

Tiener overleden bij Russisch roulette

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:37- Foto:

Photo by Tom Def on Unsplash

Een 12-jarige jongen is in de Verenigde Staten overleden bij een spelletje Russisch roulette. Het dodelijke incident vond plaats in Mississippi.

Drie personen zijn na de dood van de tiener gearresteerd. Het gaat om twee minderjarigen die beschuldigd worden van moord, en een volwassene die verdacht wordt van medeplichtigheid aan moord.

Bij Russisch roulette wordt een revolver geladen met één patroon. De cilinder krijgt vervolgens een zetje waardoor niemand weet waar de kogel zich bevindt. Deelnemers van het spel zetten om de beurt de revolver tegen het hoofd en halen de trekker over.

Man (22) schiet zichzelf per ongeluk in penis

Karen Luiken-13 november 2022 om 08:46- Foto:

Photo by Tom Def on Unsplash

Een 22-jarige man heeft zichzelf per ongeluk in zijn penis geschoten in Novelda, een gemeente in de Spaanse provincie Alicante. Een pistool, dat hij in zijn broek verborg, ging af toen hij het wapen wilde verstoppen voor de politie.

Het incident vond een paar weken geleden al plaats. De man verstopte het pistool, waar hij geen vergunning voor had, in zijn broek toen hij politie zag. Niet veel later haalde hij per ongeluk de trekker over en werd zijn penis geraakt door een kogel.

De politie ontving een melding van het schot en ging naar de man op zoek. Die meldde zich echter pas een uur na de schietpartij in het ziekenhuis. Hij had veel pijn en bloedde hevig. Het is niet bekend hoe het nu met de man gaat (en of zijn geslachtsdeel nog helemaal werkend is).

Ontdek meer